Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lyx-loppis!

Igår ringde min gravida väninna mig och frågade om jag ville hänga med på loppis. Hon hade blivit tipsad av sin chef om att det var en massa fina kvalitets-kläder och barnkläder där. Loppisen var i det ”fina” området i Oslo där lyxfruarna bor. Heheh…

Jag fick helt chock av hela upplevelsen. Det var altså en loppis/marknad där de rika fruarna sålde sina kläder, skor, väskor och smycken. Jätte fina märkeskläder, många med prislappen på fortfarande, eller obetydligt använda. De sålde de så himla billigt! Det var Manolo blahniks skor, Marc Jacobs väskor, Gucci solglasögon och en MASSA andra märkeskläder som hängde på stativen. De sålde de så billigt också! Ett par skor som en tjej hade använt två gånger sålde hon för 120 kr. De hade kostat 2000 kr innan. Jag köpte ett par ringar och en halskedja av märket SNÖ som fortfarande låg i sin lilla låda med prislappen på. Äkta silver och några stenar för 120 kr. Den hade kostat ca 600 kr ny och hade kvar guldsmedsklisterlappen på. Min svärmor gillar märket så jag passade på att köpa en liten tidig julklapp eller födelsedagspresent till henne.

Jag köpte också en kortare skinnjacka i gammelrosa som jag även kan ha som gravid. Provade också ett par Marc Jacobs solglasögon som hon ville ha 500 kr för. De vet jag kostar 2900 kr nya. Men….njae… jag behöver inte dem just nu. :) Tjejen som sålde detta sa att hon köper nya kläder HELA tiden och hon behöver mer plats. De är altså inte ute efter pengarna från kläderna utan de behöver mer plats till NYA kläder! Yeah… Det låter bra i mina öron. :)

Min väninna köpte en Lyle & Scott jacka till sin sambo för 200 kr. Den kostar ca 1900:- ny….

Det var otroligt mycket fint, men jag ville inte shoppa nu när man är gravid. Det är så dumt att köpa kläder nu till ”efter graviditeten”. Man vet ju inte alls hur man ser ut efter denna påfrtestning på kroppen. :)

Men varken jag eller min väninna hittade inga barnkläder tyvärr. Det fanns inga denna gång, men jag kommer att gå dit nästa lördag också. :)

Lyx-loppis IMG_16941

kommentar på Lyx-loppis!
  1. Ellen skrev

    Hej! jag är så himmla nyfiken på den här lyx loppisen! jag har massa kläder som liknar på de som du beskriver som jag vill bli av med! Har du något tips på vart man vänder sig om man vill vara med eller bara gå på den?

    Väldigt tacksam för svar!

    Mvh Ellen