Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Marion redan 2 månader !

Ja, helt otroligt faktist! Igår blev hon altså hela två månader gammal. Och i söndags hade hon namnsdag (i alla fall här i Norge) De två sista dagarna har hon haft lite svårt att komma till ro när hon ska läggas för natten. Jag vet inte riktigt vad det beror på, om hon har hunnit bli överstimulerad och därför gråter och vrider sig. De andra gångerna hon visar att hon är trött så vaggar jag henne ett par minuter med napp i munnen och när jag ser att hon börjar bli lite dåsig och ögonen börjar blunda till så lägger jag henne i sin säng och hon somnar efter ett par minuter. Det har varit superlyxigt att hon har somnat ”av sig själv”, men nu helt plötsligt så funkar inte det på kvällarna. Två kvällar i rad i och för sig men det har varit så jobbigt att natta henne att det kändes som veckor. Jag har gått runt med henne i famnen och min sambo har försökt få henne att somna men hon är så orolig och kommer inte i sovmodus fast hon är så himla trött. Hon somnar egentligen ganska fort men vaknar sedan till och börjar gråta.  Detta kan hålla på i flera timmar. Därför tänker jag att hon har blivit övertrött…

Sen har jag badat henne på kvällen, och jag tror att det är så spännande att hon blir helt ivrig och ”pigg” men är egentligen väldigt trött  så det går liksom över gränsen… ja… jag har analyserat hit och dit, men vi får se ikväll.

Nu har vi äntligen fått vårt första snö och jag var ju så klart tvungen att testa vagnen! Det snöade i söndags och det var absolut inte plogat någon stans på gångvägarna, så det var verkligen det ultimata terräng-testet med Bugaboon. Det funkade helt fint! Så klart så var det tyngre att rulla vagnen, men man kom liksom överallt. Jag gick i en timme, på Bogstadveien (om det säger någonting), och det var som sagt inte plogat men det var upptrampat klumpigt snö, men då vibrerade och hoppade vagnen så himla mycket tyckte jag så jag valde att köra där det var nysnö = ännu tyngre. Men det gick väldigt bra ändå och jag tog det som ett träningspass, hehe. Vi gick ner till centrum där det var julmarknad och köpte glühwein (alkoholfri) och brända mandlar. Och sen kom pricken över i:et när vi köpte en familjepizza till middag. Det var den nyttiga dagen :)

Jag har egentligen bara 2,5 kg kvar till startvikt, men som sagt så är kroppen så lång ifrån i samma tillstånd som innan graviditeten. Kroppen är slapp och huden og magfettet hänger och slänger, så vågen hjälper ingenting. Vågen kunde lika gärna vist att jag vägde 5 kg MINDRE än startvikt, men jag vet ändå att det är muskelmassan jag har förlorat.

Men det ska det bli ändring på! :)

 Taggar: , ,

Kommentarerna är stängda.