Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

1 april

2013-04-01 @ 20:03

Vi har haft en rätt lugn och skön måndag idag. Mys hemma hela förmiddagen sen efter mellis åkte vi med moster & handlade. Jag hade absolut ingen aning vad jag ville laga för middag, totalt tomt i skallen. Less på det vanliga som man äter alltjämt. Inne på Willys gick vi förbi köttet och så bestämde jag mig – köttgryta! Köpte en fransyska och lite andra tillbehör:)

När vi kom hem igen började jag direkt med maten eftersom köttet ska koka ett tag. Och maten blev galet god! Både jag och lillan var jättehungriga så det blev extra gott. Jag slukade två portioner, alina 1,5 hahah. Nu sover iaf min skruttis, imorgon är det dags för dagis igen! Själv har jag bänkat mig framför tvn med cola och M&M. Blir tidig kväll för mig med, så himla trött. Var är energin?

20130401-200108.jpg
Min köttgryta! Såsen är gjord på köttbuljong, kryddor (salt, peppar, grillkrydda), vatten, soja, morötter, crème fraîche och matlagningsgrädde. Sjukt enkelt och så gott!Kommentera


+ två = 10