Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Smittat mormor…ooops

2012-04-03 @ 22:38

Idag hade vi inget speciellt på schemat och det var väl tur det för min kära mamma  behövde hjälp idag eftersom hon åkt på magsjukan. Vi tog en prommis ner till henne för att lämna lite te, rostbröd och handla blåbärssoppa.
Vi misstänker att det är Dante som smittat henne när vi var där Söndags, men jag prata med henne nyss och hon mådde redan bättre. Hemma hos oss mår alla bra igen men fy fan för magsjukan! Jag och Dante är dock snoriga och hostiga men det tror jag inte smittar.
Påväg från affären så träffa jag min barndomsvän Sophia och hennes mamma som bor granne med min mamma. Jag och Sophia är uppväxta på samma gård eller vad man ska säga, hon var påväg och hämta sin dotter på dagis så jag och Dante haka på sen gjorde vi sällskap upp till Kransen för hon skulle till Telefonplan. Innan vi skildes åt så stanna vi till i en park och där fick Dante gunga på en häst för första gången och det tyckte han var superkul men han hade inga varma byxor på sig så det blev en snabbis bara.
Lite pics från idag..

Jag och min lille huffis

image

image

Just det, Dante kryper ju som sagt för fullt men han har även fått en tand som tittar fram!

image

image

image

Min lilla glad och busfis!

Godnatt alla fina läsare.Kommentera