Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tillbaka!

2012-12-19 @ 21:18

Idag blev jag sugen på att börja skriva igen! Det har hänt en del sen sist jag skrev så det finns en del att berätta. Jag är inte längre gravid utan numera mamma till våran fina Seline. Livet har förändrats väldigt mycket men åh så underbart det är! Uppdaterar snart om förlossning och tiden som varit.

28 Juni!

2012-06-28 @ 12:05

Som jag har längtat efter den här dagen, Beräknat datum för bebisen att komma. Känner dock ingenting så det blir att vänta lite till.

BB väskan är packad och allt är klart för bebis så nu vill jag bara att något ska hända! Ska man ut på en promenad eller städa lite kanske..

Färdig bakad bebis!

Färdig bakad bebis!

v.36+6

2012-06-07 @ 17:46

Imorgon har 37 veckor gått och det kan slå till när som helst! Börjar bli allt mer rädd att åka långt för att jag tror bebben ska ploppa ut men riktigt så enkelt är det ju inte. Sover så dåligt just nu men annars är allt bra. Känner mig inte höggravid direkt men det är jag ju. Kan inte tänka mig att det snart är dags att få belöningen som vi väntat på i snart 9 månader. SÅ coolt!

Såg att jag inte skrivit sen jag skulle gå vårruset men det gick iaf mycket bra. Gick i min egen takt och kom runt utan smärtor i magen vilket jag brukar få när jag går långt. Var en väldigt nöjd tjej när jag kom i mål och komiskt nog så fick jag två stycken medaljer, en till mig och en till kulan 😉

IMAG3122

Magen denna vecka!

Vårruset

2012-05-29 @ 14:28

Idag är det dags för Vårruset. Skulle väldigt gärna vilja springa men det blir ju lite svårt med kalas kulan! Så det blir att promenera runt. Hoppas på bra väder och att jag kommer runt utan att bebben vill ut. Tagga!!

vrruset_191856437_201899493

Ultraljud

2012-05-16 @ 14:24

Idag gjorde uppföljnings ultraljudet och det visade att lill tjejen växt mycket bra och är nu på normal kurvan igen. Känns så skönt att slippa vara orolig för det! Barnmorskan läste högt ur sina papper vilken vecka jag är i och jag vet ju det men ändå känns det så jäkla overkligt att höra det, V.33+5. Snart är du här älskade bebis! <3

IMG0144

vaggan på plats!

2012-05-14 @ 13:41

Idag ställde jag in vaggan i vårt sovrum, kunde verkligen inte hålla mig längre! Testade en plats, flyttade om och sen flyttade tillbaka. Nu är jag nöjd! Tittade runt efter mobiler och den jag hittade fanns såklart inte i lager så nu får jag kika in då och då och se om den kommit in. Jag undrar bara varför måste dem vara så dyra? Den jag vill ha är en av dem billigaste och kostar 375 kr.

917

http://www.barnvagnar-webbutik.com/produkter/lek-0-3-ar/mobil-giraffer-och-apor-plysch.php

Pigg

2012-04-28 @ 07:10

Det är omöjligt att sova nu för tiden. Sist jag kollade på klockan var den nästan 2 och jag vaknade runt 7 igen och det gick inte att somna om. Stör mig på allt! varmt,kallt,trångt,spark,kissnödig…Men det gör inget idag för gud vilket underbart väder det är! Vill ut och promenera, men ska ta det lilla lugna först och få i mig frukost och låta det bli lite varmare först.

Igår var vi på Lekia och kollade in lite barn grejer. Köpte 2st svala filtar som blir perfekt första tiden i vagnen och en söt snuttefilt med en zebra på. Kan erkänna att jag gosade lite med den igår kväll hihi.

 Letar inspriration till skötbordet och allt som hör till. Vill så gärna ha en Moln skötbädd och ha det ganska exakt som på bilden, så fint! Någon som vet vart man kan köpa Moln eller färg & form saker i affär i Stockholm?

skotbordsdynarod

V.32+1

2012-04-27 @ 09:43

Då är jag inne i v.32 och igår var jag hos barnmorskan. Järntabletterna har stannat upp värdet så det är inte sämre iaf, blir nog snart bättre. Hjärtslagen lät mycket bra men när det var dags att mäta magen visade det sig att jag inte följer kurvan längre. Det var tråkigt att höra och man undrar såklart var som orsakar det. Så barnmorskan tyckte att det var bäst att jag ska få gå och göra ett ultraljud för att se att allt är bra. Känns skönt att det tas på allvar. Det roliga är ju att jag får se lilla bebisen igen, vilket jag inte trodde jag skulle få. Längtar tills det är dags och höra att allt ser bra ut!

Vi har köpt vagn!

2012-03-30 @ 09:23

Jag var helt inne på att köpa en brio sing efter att jag sett så bra erbjudanden på nätet på den men ville för skojs skull ändå åka och kolla på vagnar i en affär så man kan känna och test köra. Då hittade jag finaste vagnen jag sett! Jämförde den med brios vagn och det var grymt stor skillnad på storlek och smidighet. Så efter att ha övertalat min man så köpte vi en Teutonia Fun istället. Svart ligg och sitt del. Jag är så nöjd! Vi ska hämta den om ca 2 månader och som jag längtar. Någon som har en Teutonia? Något man ska tänka på?

teutoniasvart

V.28

2012-03-29 @ 12:55

Har glömt bort bloggen lite, inte haft lust att skriva när jag inte kan se om det är någon som läser eller inte. Idag går jag in i v.28 och det är exakt 3 månader kvar till bf! Jag mår grymt bra, vissa dagar kan jag glömma bort att jag är gravid men det blir man ju påmind om när man känner magen som är lite i vägen. Vikten har ökat mera nu. Har gått upp 7kg hittils men tror det mesta måste vara magen för märker ingen skillnad på resten av kroppen direkt.

 

IMAG2948