Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Paus

Plötsligt har det gått över en vecka sen jag skrev, dagarna flyter ihop och tiden springer iväg. Har bestämt mig för att pausa bloggen ett tag, som det är just nu händer inte mycket mer än jobb och vardag och hur kul är det att läsa om det dag ut och dag in!?

Iallafall, vi var på Duran och Mollan i måndags och det var lika uppskattat som vanligt!

image

image

Här hemma går lekstugebygget framåt, Marcus och pappa började igår och kom en bra bit på vägen!

image

Och idag har jag bestämt mig att jag ska börja plugga till hösten. Har velat fram och tillbaka länge eftersom det är som det är på jobbet efter allt som hänt men jag känner att jag måste tänka lite på mig själv nu och göra det som jag vill. Nackdelen med att jobba för vänner!

Så nu vet ni iallafall lite vad vi har hittat på under veckan, får se när nästa inlägg blir men som sagt en paus ett tag tror jag blir bra!

5års kalas

Dags för jobb idag igen då, kände inte för att åka hemifrån idag! Men nästa vecka är jag ledig igen så jag står ut ;)

Gårdagens kalas var super mysigt! Lekar, bus, skattjakt, fika och grillning och till och med solen kom fram ibland!

image

image

image

image

image

image

Nu jobb..

Semesterveckan slut..

Och så var denna semesterveckan slut.. Galet vad fort det går och ändå har vi bara tagit dagarna lite som dom kommer! Har man planer varje dag går ju tiden ännu snabbare! Operationen i torsdags gick bra, själva op tog 15 minuter sen sov han väl i ca 1 timme på uppvaket. Efteråt var han precis som vanligt och har inte klagat på någon smärta över huvud taget :) Hoppas de får sitta i nu ett tag! Tydligen hade han väldigt mycket vätska bakom trummhinnorna så han hör betydligt bättre nu än innan op!

Marcus har jobbat precis hela veckan men nu har han äntligen semester! Men jag ska jobba nästa vecka och blir ledig v 30 istället, passar mig bättre för då kommer Kristiina hit och hälsar på hos oss :)

Hittade dessa korten i Marcus mobil igår, är från i veckan när han skulle köra till jobbet men vi hoppade på hojen istället ;)

image

image

Igår var vi på skälby tillsammans med mormor och morfar och Moltas, full rulle som vanligt!

image

image

Idag vankas det 5års kalas hemma hos Maja!

I morgon bitti…

Sååå i morgon är det då dags för Alvins operation.. Han sover ovetandes i sin säng, Thea är hemma hos mormor och morfar och ska sova där, Marcus jobbar och jag sitter här på soffan och tänker för mycket. Som jag alltid gör. Känner mig inte speciellt nervös inför själva operationen, litar på att läkarna kan sin sak men själva sövningen den känns ur jobbig. Uscha uscha uscha! Så tänkt lite extra på oss i morgon bitti är ni bussiga!

image