Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Att bli blöjfri..

Vi hade tänkt få Thea blöjfri denna sommaren men just nu känns det väldigt långt borta! Hon vägrar sitta på pottan och toaletten, får panik när hon kommer dit. Hon säger ofta att hon vill ha trosor och när vi säger att då måste du kissa på pottan sägr hon ja men sen när det kommer till att ta av trosorna och sätta sig kommer paniken! Har verkligen försökt att inte stressa på henne med detta, pottan står där den står under en hylla i badrummet så een är inte det första man ser och hon kan ta fram den själv om hon vill.

Hon känner själv (oftast) när hon måste kissa, någon gång när vi varit ute och hoppat på studsmattan och hon har haft trosor på sig har hon ropat efter blöjan och så fort den kommit på har hon kissat i den. Har självklart även hänt olyckor när hon glömt bort att det är trosor hon har på sig och inte blöja och då får hon också panik när hon känner att det rinner längs benen. Har inte gjort så stor grej av det utan bara försökt lugna henne och torkat upp för att hon inte ska må dåligt över det som hänt. Har testat att locka med belöningar i form av klistermärken men näe, det funkar inte. Funderade ett tag på att köpa min pottkalender men vet inte om jag kan få det att funka med den ändå..

image

Hur har ni gjort? Tips mottages tacksamt! :)

En reaktion på ”Att bli blöjfri..

  1. Vill också få S blöjfri denna sommar… men hon vill oftast inte gå på pottan.. envis som en åsna! Haha.. vi har pottkalender men den funkar inte heller… tänkte bara ta bort blöjan nu i veckan å hoppas på de bästa :p
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + = 12