Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Bara för att..

Bara för att jag skulle få sovmorgon i morse kunde jag inte sova! Ryggen har spökat till och från hela natten och i morse visste jag inte hur jag skulle ligga så det var bara att masa sig upp :( Ska vila lite sen när Thea sover istället. Vi ska strax åka ner till Färjestaden och handla lite, i eftermiddag ska det nämligen grillas lite med grannarna! :) Ska testa en ny kladdkaka att bjuda på tänkte jag, Hanna hade gjort den när vi var hos dom på kräftskiva och den var så god! Kan lägga upp receptet här sen :)

Nu ska vi röra på oss :)

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× två = 10