Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Bättre och bättre..

Känner mig lite piggare och gladare idag, tror det var bra att komma ut en sväng och få lite sol i ansiktet! Så det var ju tur att det var idag Danton skulle vara här :P

Har börjat julstäda så smått här hemma, har putsat nästan alla fönstren utom de i köket, är för mycket sol där fortfarande så jag får ta dom senare i eftermiddag. Insidan går väl bra men utsidan är lite värre då vi har en ganska hög grund fortfarande.. Så man får klättra lite om jag säger så :P Hade tänkt dammtorka idag också men just nu är jag helt slut efter promenaden med doggelito så vi får se hur jag gör med det. Marcus är ju inte hemma på ett tag så jag har ju en stund på mig att få tummen ur :P Ska iallafall bort till pappa en sväng när han slutat jobba, måste få på vinterkängorna på bilen nu innan det blir kallt och snöigt. Kanske orkar städa ur den också så jag kan slänga ut den på blocket sen :)

Fick ett mess av Marcus i morse att dom precis skulle gå på planet så so far so good! Han skulle messa sen när dom landade, har för mig han sa att dom stannade på Teneriffa först i nån timme för att sedan flyga vidare till ön Sal där dom ska semestra. Är bara liiiite sotis på att man inte kunde följa med! Jävla regler om att flyga som gravid efter en viss vecka :P

Bebisen har snott runt som bara den i magen hela natten så nu fattar jag inte alls hur den ligger längre. Knappast fixerad iallafall som barnmorskan sa :P Hade velat kunna se in i magen så man såg vad det är för en liten filur därinne och framför allt vad det är man känner för kroppsdelar när man buffar lite :P Röntgensyn kanske kunde vart nåt?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 3 = tolv