Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Besök på lokegatan

Sisådär, bilen blev tillochmed städad idag! :) känns skönt att ha det ur världen iallafall, ska ta kort på den i morgon och sen blir det blocket! Tusen tack pappa för hjälpen med däcken :)

La mig precis på soffan hemma hos mamma och pappa, kan knappt gå för tillfället :( Det känns som om det är något i klämm långt ner i magen på vänster sida så det hugger varenda gång jag lyfter på benet :( Kanske har med foglossningen att göra, går det inte över ska jag fråga Bm på torsdag!

Danton verkar tycka det är skönt att vara på hemmaplan igen, han gick och hämtade pappas tröja och la sig under bordet :P

20111128-170934.jpg

Ringde förresten försäkringskassan i förmiddags och jag har fått havandeskapspenningen beviljad! :D Så nu väntar jag på ett papper från dom som skulle fyllas i men sen ska det tydligen vara klart! Så skönt att äntligen få besked! :)

Blir nog en fika här hemma innan det är dags att bege sig hem till kissarna igen, städningen får vänta till en annan dag :P

20111128-171346.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = noll