Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Gått bra!

Thea var verkligen hur duktig som helst hos tandläkaren idag! Lite ledsen var hon ju såklart och protester att visa tänderna i början men tillslut så gapade hon så tandläkaren kunde titta. Båda framtänderna hade det lossnat flisor ifrån och tandköttet fått sig en rejäl smäll så vi måste hålla koll på dom så de inte blir missfärgade. De kändes inte lösa iallafall så förhoppningsvis är det ju ”bara” att det lossnat flisor från dom!

Efter tandläkaren åkte vi ner till köpstaden för att äta lite glass, det var fröken värd tyckte jag! Och där träffade vi Nina och barnen som också ville mumsa glass :)

Thea somnade på 2 röda i kväll så trött var hon efter dagens aktiviteter! Men så sov hon inget på dagen heller, hon höll på att somna precis när jag parkerade utanför tandläkaren men det hann hon aldrig som tur var! Har en känsla att om jag hade behövt väcka henne efter bara några minuter hade inte besöket hos tandis gått så bra ;)

Blir ett tråkigt inlägg i kväll utan bilder för det har jag inte haft en tanke på idag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + sju =