Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Hormoner??

Skitdag, skitväder, skithöst! Varför kan det inte bara komma snö så det blir sådär mysigt ute och iallafall lite lite ljusare? Känner mig inte som mig själv idag, vet inte om det är vädret som gör det eller om det är för att Marcus åkte i morse. Vi har varit ifrån varandra förut så det är inte för att det är fösta gången han åker.. I början av vårt förhållande åkte han och hans bror till Mexico och var där i två veckor och det tyckte jag inte alls kändes lika jobbigt som det här. Kanske är graviditetshormonerna som spökar och gör mig extra känslig? Grymt irriterande är det iallafall, hatar att känna mig deppig! Får hoppas att det känns bättre i morgon, mamma kommer hit och lämnar Danton på morgonen så jag får ju något att göra iallafall.

Usch vilket tråkigt inlägg det blev idag men jag har verkligen inget vettigt att skriva om, återkommer förhoppningsvis gladare och piggare i morgon! :)  Bjuder på en magbild i brist på annat :PDSC_0003f

Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − två =