Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Moa bus!

Blev ingen pizza med Jimmy idag, han behövde åka hem till sin mamma och hjälpa henne med nåt så vi ska ses på torsdag istället :) Åkte hem till mamma och pappa istället, dom skulle passa Moa medan Mathias och Emelie skulle kolla på ett hus i Färjestaden. Följde med och kikade jag också, alltid lika kul att kolla hus tycker jag, speciellt nybyggda! :) Huset var superfint med öppet till nock i hall och vardagsrum men jag tyckte det låg åt fel håll mot väderstrecken.. Jag vill gärna ha verandan i dags/kvällssol men den var på baksidan av huset i morgonsol tyvärr. Men visst man kan väl bygga till en veranda på framsidan av huset också om man vill det :) Blev lite mer bus med Moa när vi kom tillbaka, sån energi som hon har vill jag också ha!

Nu tänker inte jag göra mer idag, foglossningen gör sig påmind så ryggen värker som bara den :( I morgon blir det en tur in till stan med mamma och kolla lite julklappar om ryggen tillåter. Har 2-årig förlovningsdag i morgon men eftersom Marcus är iväg får jag fira det med mamma istället! :P Han messade förut och skrev att dom precis kommit hem från stranden och hade 28 grader varmt.. Man blir ju inte alls sotis! :P Vi ska försöka chatta lite i morgon om dom lyckas få igång internet, hoppas på det iallafall! Är ju ganska dyrt med sms tyvärr :S Nu är det ju snart Desperate housewifes så då är det första parkett som gäller! :)

Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × fem =