Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Semesterveckan slut..

Och så var denna semesterveckan slut.. Galet vad fort det går och ändå har vi bara tagit dagarna lite som dom kommer! Har man planer varje dag går ju tiden ännu snabbare! Operationen i torsdags gick bra, själva op tog 15 minuter sen sov han väl i ca 1 timme på uppvaket. Efteråt var han precis som vanligt och har inte klagat på någon smärta över huvud taget :) Hoppas de får sitta i nu ett tag! Tydligen hade han väldigt mycket vätska bakom trummhinnorna så han hör betydligt bättre nu än innan op!

Marcus har jobbat precis hela veckan men nu har han äntligen semester! Men jag ska jobba nästa vecka och blir ledig v 30 istället, passar mig bättre för då kommer Kristiina hit och hälsar på hos oss :)

Hittade dessa korten i Marcus mobil igår, är från i veckan när han skulle köra till jobbet men vi hoppade på hojen istället ;)

image

image

Igår var vi på skälby tillsammans med mormor och morfar och Moltas, full rulle som vanligt!

image

image

Idag vankas det 5års kalas hemma hos Maja!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × två =