Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Gift i vaccin!

Vad är det egentligen i de där små vaccinations sprutorna bvc sticker i våra barn? Något som de ska ha har jag alltid tänkt, aldrig slagit mig att det kan vara fullkomligt giftigt och farligt!

I går kväll kom jag över en artikel, en artikel om vad vaccin -främst mpr vaccinet (mässling, påssjuka, rödahund), egentligen innehåller och vad de kan göra med våra barn. Visste ni att ett sådant vaccin innehåller bland annat kvicksilver, aluminium, kylarvätska och lösningsmedel?

I denna härliga kompott finns även desinfektionsmedel, natriumglutamat (ett välkänt nervgift som stressar cellerna till döds), glycerol, blod och vävnad från döda djur till exempel kycklingembryo, apa, får, gris och hund, celler från aborterade människofoster, muterade människovirus, förorenande djurvirus (till exempel sv40 som orsakar cancer hos människor), bakterier, antibiotika samt dna från djur, bakterier och virus (vilket när det injiceras kan införliva sig med mottagarens dna).

Det räckte att jag läste de första 4 ingredienserna innan jag hajade till! Enbart en komponent i vaccinet är i stånd att ge cirka 120 dokumenterade skador på kropp och psyke. (Källa till innehåll: Gun Östling, från en artikel i ”Mänskliga rättigheter”)

Jag följer en mamma på instagram. Igår la hon upp en bild på sin dotter Belle med den här texten:
image
image

Det första som hände när Belle fått sprutan var att hon började skrika. Hon skrek sig blå tills hon var alldeles utmattad så hon somnade. Detta pågick i flera flera veckor. Hon skrek som att hon hade ont, panik ont. Bvc förklarade detta som trotsåldern. Sedan kom utbrotten, minsta lilla småsak som att hon blev tillsagd eller gick in i något utlöste dem. Hon bröt ihop så pass att hon blev helt okontaktbar och tillslut somnade av utmattning. Hon blev så svårt sjuk av vaccinett att hon stannade i utvecklingen. Hon slutade prata, blev apatisk, okontaktbar och fick autism symptom. Familjen sökte efter svar och hjälp överallt men ingen fanns fortfarande fick de bara förklaringen att hon var i trotsåldern. När hon efter drygt 1 år även fick problem med balansen kom familjen i kontakt med en homeopat som äntligen kunde göra skillnad. Nu  efter 2 behandlingar har Belle börjat prata lite igen och leker nu som de flesta andra barn, dock på en 1 årings nivå.

Ett helt år försvann alltså för Belle, utvecklingen stannade av totalt pga något som vi tror våra barn behöver ha!

I många andra länder är dessa risker med vaccin kända men inte i Sverige. I USA står autism med som en biverkning på vaccinerna men hör och häpna: inte i Sverige!

På Facebook finns en grupp som heter vaccinationers baksida, där finns mer info om detta. Även på vaccin.me står mycket information och även där finns artiklar publicerade om Belle. En direktlänk till mamma Mikaelas historia har ni här och här!

Jag har litat blint på Bvc när det gäller vaccination, har aldrig ifrågasatt ifall det inte skulle behövas utan tagit för givet att det är något barnen ska ha. Det är inte alla som vet att det är frivilligt att vaccinera sina barn och att man har en möjlighet att avstå.

image

Jag ska ta reda på mer, vad händer om vi slutar vaccinera våra barn?

3 reaktioner på ”Gift i vaccin!

 1. Hej,
  Jag kan se varför du är orolig och att du endast vill skydda ditt barn, men det enda som kommer hända om du slutar vaccinera ditt barn är att du utsätter han eller hon för livshotande sjukdomar som annars hade kunnat förhindras.
  Du pratade även lite om ingredienserna i vaccin, till exempel aluminium, och per dos i vaccin så innehåller det ungefär 0,125mg aluminium, jämfört med vårat dagliga intag på ungefär 30-50mg. Det är enligt mig ganska virrigt att anta att 0,125mg aluminium i ett vaccin är farligare än vad vi får i oss per dag vilket är betydligt mer.
  Dosen i dessa vaccin är totalt ofarlig, allt i för stor mängd däremot är farligt. Vatten och äpplen i för stor mängd är till och med farligt, så det är dosen som skapar giftet, inte ämnet själv, och i det här fallet så är dosen väldigtväldigt liten.
  Reaktioner på vaccin kan självfallet hända och det är riktigt synd att vissa utsätts för dessa biverkningar, men att få en riktig reaktion på vaccin är ungefär 1 på 1- 2 000 000. Dessa biverkningar är relativt milda och går över av sig själva. Däremot så måste jag berätta för dig att det är fysiskt omöjligt att få autism genom vaccin. Autism är en medfödd diagnos som utvecklas redan när fostret är i livmodern och vaccin kan inte orsaka detta. Hela iden om att vaccin skapar autism kommer från en enda artikel från slutet av 90-talet skriven av ungefär 11 läkare, varav 8 drog sitt namn ifrån och valde att inte stå för. Artikeln blev konstaterad som falsk och propaganda i början av 2000-talet och de resterande läkarna vars namn stod kvar som undertecknade på artikeln förlorade sina medicinska licenser.
  Vacciner är utgjorda för att för att funka för majoriteten och minoriteten som utsätts för biverkningar är otroligt liten, autism är INTE en av dessa biverkningar.
  Vaccin skapar även flockimmunitet och skapar skydd för framtida generationer genom att slå ut sjukdomsvirus, jag råder dig verkligen till att vaccinera.

 2. Ja man gör ju det, litar på bvc för att det är de som ska veta bäst om barn. Men att de inte upplyser om sånna här hemsKa biverkningar tycker jag är skrämmande även att det nu är så ytterst ovanligt som det är. Jag själv hade verkligen velat veta detta innan jag vaccinerade mina barn! Men när man läser båda sidor, vad som händer om man INTE vaccinerar barnen är det skrämmande det också.. men som sagt upplyst hade jag mer än gärna blivit!

  Kram

 3. Det är för jävligt helt enkelt hur det är, man blir nästan rädd när man läser sådant här då vi också har litat helt och hållet på BVC att dessa sprutor är bra att ha i barnens kroppar. Men men, vi som barn har även fått detta men inte blivit något.

  Men man kan ju aldrig veta, alla kroppar reagerar nog olika. Men visst, det är skrämmande!!

  Kramar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × 2 =