Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Sova på dagen??

Alltså det här med att sova på dagen, hur länge gjorde era barn det? När Thea är hemma sover hon oftast inte men på dagis sover hon ca 30 minuter. Vi märker inte mycket skillnad på henne om hon inte sovit, hon är inte kinkigare eller så utan oftast nöjd och glad. Har hon inte sovit på dagen somnar hon oftast innan man ens hunnit läsa färdigt boken och sjunga. Men när hon ska lägga sig på kvällen och har sovit på dagen är det lögn i f*n att få henne att somna innan 21.00! Sååå är det då dags att sluta sova på dagen på dagis månne? De säger att hon är trött men det kanske bara är en ”trött efter lunchen” trötthet.. Det är klart hon är tröttare de dagar hon är på dagis när det händer så mycket mot vad hon är när hon är här hemma med mig och Alvin men det kanske ändå är dags att sluta.

Så hur gamla var era barn när de slutade sova på dagen?

Nähe, nu ropar hon igen så nu ska jag gå in till henne för sjuttioelfte gången. . ;) (Hon ligger kvar i sängen iaf även om hon är vaken!)

4 reaktioner på ”Sova på dagen??

  1. Då får det nog vara slut på sovandet även på dagis hädanefter. Tack för att ni skrev! :)

  2. Svea slutade sova runt 2års ålder. Hon va apsvår å få å sova på kvällen så vi provade å hon va glad heöa dagen som innan även utan sömn… hon sover nu ibland… när man märker att hon behöver det men de handlar om nån gång i månaden när hon sovit dåligt och/eller vaknat väldigt tidigt på morgonen :) sen hat ja vart lite extra trött såhär i slutet av grav så då hat vi lagt oss tillsammans för å vila efter lunch å somnat lite ibland bägge två :p

  3. Elli slutade sova när hon va 1 år. Vägrade på dagis också, men jag vet av erfarenhet att de på dagiset lägger de helst än att låta de vara vakna. Ibland låter de sova mer än begärt och där kommer problemen. Så ni får säga åt att hon, trots om hon är ”trött”, får inte sova!

  4. En månad efter två-års dagen, sån skillnad på kvällarna! Dock lite grinig runt lunch och vid middagen men gick över fort :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − ett =