Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Tidsbrist

Tiden har inte riktigt funnits för att blogga idag. Thea och jag åkte ner till kyrkis på förmiddagen och röjde runt som bara en 16 månaders kan, överallt och ingenstans! ;) Sen hem och sova lite för Thea medan jag plockade i ordning lite bland hennes urväxta kläder, vi har lite problem där för storlek 74,80 i byxor sitter perfekt i midjan men än på tok för korta så hon behöver 86 för längdens skull.. Det finns ju byxor man kan ändra i midjan men det är oftast jeans som har det och jeans går damen inte med på att ha på sig längre! Bestämd liten fröken, japp!

Plockade fram liten” nya” leksaker till henne också när jag ändå höll på, bland annat mina gamla hästar!

image

De har nu (läs än så länge) en plats i hennes hylla på hennes rum :)

Lite mellis fick det bli när hon vaknade, helst ska hon ju äta själv och just yoghurt blir ju aningens kladdigt..

image

image

Ni skulle sett hur fin hon var i knät när hon ätit färdigt ;)

Nu är vi på väg in till Kalmar för att uträtta diverse ärenden, babyproffsen och Ikea står iallafall på att göra listan!

2 reaktioner på ”Tidsbrist

  1. Min dotter tycker inte heller om ”hårda” jeans, så jag tipsar om Kappahls mjuka jeansleggings, finns både lite kraftigare och tunnare. Mjuka och sköna :))
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + sju =