Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Ur skoj och total chock

En mysig eftermiddag på skälby fick vi! Måste snart göras om igen känner jag, var på tok för länge sedan vi var där och Thea hade verkligen ur skoj! :)

image

image

image

Svängde runt McDonalds på hemvägen, fröken beställde pommes när jag frågade vad hon ville ha att äta och det var ju ändå fredag så varför inte :)

Så när vi kom hem var det ju nästan dags för pyjamas så hela dagen försvann i ett nafs! Men innan sovdags gick vi ut i regnet för det kom en man och kikade på mazdan, inte speciellt kul tyckte Thea men som tur var kom Herman hem då så hon busade lite med honom istället :) Mannen kollade på bilen åt sin dotter som bodde uppe i Norrland så än så länge vet vi inte om de är intresserade eller inte, han skulle kontakta Marcus om några dagar sa han så nu är det kanske dags för oss att kolla efter en annan bil! Så långt har vi inte kommit än ;)

Nu är de sov dags, i morgon ska jag skriva ett inlägg om något som chockerade mig totalt i kväll. Att vi sprutar in gifter i våra barn i form av vaccin.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 12