Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Vaknar med panik!

God morgon! Eller för min del skulle man lika gärna kunna säga god natt så lite som jag sovit i natt. Alvin började redan vid 23 tiden att vara ledsen och böka så efter ett tag la vi oss i min säng istället i hopp om att kunna somna tillsammans där. Gick inte så värst bra kan jag säga! Vid 3 gav jag upp och fick honom att sova i sin egna säng igen, äntligen tänkte jag, NU ska här sovas! Hann väl lagom somna innan brandvarnaren börjar tjuta vid 3.30!! Rusar ner med hjärtat i halsgropen och pulsen på 200 för att upptäcka ett falsklarm. Som tur var! Men jag han se så mycket scenarion framför mig så jag hade lite panik ett bra tag framöver. Som tur var så vaknade inte någon av barnen utan de snarkade vidare. Men tjena att lyckas somna om efter det uppvaknandet, det var inte det lättaste! Ringde Marcus bara för att få det bekräftat att den bara falsklarmade för att batteriet tog slut. Men jag somnade iallafall om tillslut och fick ihop en hel timmes sömn innan Thea tyckte det var morgon..

image

Gäääsp! Ska inta andra baljan kaffe nu och hoppas på att jag vaknar till snart!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = 5