Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

What to do..

Pratade med Theas dagisfröken igår när jag var där och åt tillsammans med Thea om att jag inte tyckte lämningarna kändes bra, kom fram till att jag ska sätta mig i kapprummet och säga hej då tills jag tycker att det känns ok och då som först ska hon komma och hämta Thea. Så gjorde vi idag och det kändes mycket mycket bättre! Hon blev lite ledsen idag också men det gick över när de kom in till de andra barnen. :)

Så nu sitter jag i soffan och vet inte riktigt vad jag ska göra.. brorsans födelsedagspresent är inslagen och det var typ det jag hade på agendan idag ;)

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = tio