Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Wonder weeks

Nu börjar jag förstå varför Thea är så kinkig och har humörsvängningar som heter duga. Kolla vart hon är om man kollar på wonder weeks!

20130331-203548.jpg

Mitt under ett jäkla åskmoln! Och läser man så stämmer alla tecken in väldigt väl: leker med känslor och går från ledsen till glad till sur på några sekunder, vill göra allt själv, leker ”vardagliga” saker som att laga mat och städa och vill gärna göra som vi vuxna gör! Och hennes ”prat” har utvecklats så det sjunger om det, visst set är inte många riktiga ord men hon försöker verkligen! Det är inte bara däääh, däääh, som det har varit flera veckor utan nu låter set som hon pratar ett eget litet språk. Super kul ju! :)

Tycker det är så häftigt att se henne utvecklas och förstå mer och mer för varje dag som går! Hon börjar bli stor nu vår lilla tjej ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− åtta = 1