Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Bröllopsfotograf i Rom
 • Vincent 3 år
 • V 15+3
 • Du har gett dig på fel person!!!
 • Family
 • Du har gett dig på fel person!!!

  Det har uppdagats att mina bilder på min blogg här har blivit stulna..

   

  Att det finns en förvirrad människa där ute nånstans, som använder MINA bilder o påstår till folk att hon är mamma till MIN dotter(!!!??) Helt sjukt. O tydligen finns det fler mammor som är drabbade.

   

  Jag har självklart polisanmält. Jag känner mig så sjukt kränkt, upprörd, spyfärdig.. illa till mods o galet frustrerad!!! Det liksom kryper i skinnet på mig.. o min första instinkt var – att radera bloggen. På studs. Men sen insåg jag, att om man vill sätta dit denna person.. så bör allt finnas kvar.

  Men du! Det är en sak som du kanske inte visste.. när du gav dig på mitt o min dotters liv.

  Jag är en envis jävel.

  Polisen är underrättad. Facebook lika så. O även admin på denna sida snart. Vi kommer sätta dit dig. Jag tror på ordet KARMA. Sök upp ordet på Google…. Karma är bra grejer det.

  INGEN ger sig på min dotter ostraffat. Det blir konsekvenser. Det har du mitt ord på.  Kommentera


  fyra + = 6