Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • n the orchard, huge apples hung from th
 • De blommar!
 • Lugna ned dig!
 • Vincent 3 år
 • V 15+3
 • Sån tur hade jag tyvärr inte..

  Åååååååh… NEEEJ!!!!!! Jag VET att det är ”normalt” o vanligt, men trodde jag skulle klara mig.

  Eftersom jag inte har sett några på 8 månader, så var jag naiv o trodde jag skulle komma lindrigt undan…. men icke! :(

  Jag upptäckte mina första röda strechmarks nu ikväll.

  image

  Får hålla tummarna för att dem inte blir allt för stora..

  .. o påminna mig själv om att det faktist är värt det. Alice är värd varenda litet märke!  2 kommentarer på inlägget “Sån tur hade jag tyvärr inte..”

  • kimy skrev 23 februari, 2012 4:05 f m

   Hej!
   Du har ju jättefin mage så här långt in på graviditeten så jag tror inte att du behöver oroa dig så mycket för bristningarna. Som du själv skrev så är det ju värt varenda en! :-) Jag är i gravid i vecka 18 och jag försöker smörja in magen med havandeskapsolja men det är inte säkert att det hjälper. Jag får prova :-)

   Ville även säga att du har en jättefin blogg!!!! Jättekul att läsa!

   Massor med gravid kramisar!!!!!
   Ha det bra!

  • Sandi skrev 23 februari, 2012 9:41 f m

   Ååååhh.. tack Kimy! Ditt meddelande värmde verkligen :) Ja.. jag har smörjt in min kula i hela 8 måndader – så dem verkar komma ändå. Grattis till dig, måste jag då få säga :) Hoppas du får en lätt graviditet. Ha det så bra. Kram kram

  Kommentera


  4 × = tjugo fyra