Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Envis som en åsna

2012-06-24 @ 10:16

Just nu pågår mission ändra sovrutiner i detta hushållet. Förut har L alltid fått vällingen i sängen. Sen har antingen sambon legat i vår säng tills Lo somnat, eller så har jag suttit bredvid och klappat på henne. Båda varianterna har funkat kalas till för ett par dagar sedan då det tog 3 timmar att natta henne. Jag upprepar 3 timmar!!!

Sambon började, jag tog över efter 1 timma. Status på bebis vid tillfället: trött men ska inte sova, ögonen klipper jätte mycket. Efter ytterligare 1 timma lägger jag henne i stället i vagnen å går på promenad. Resultat: fortfarande vaken liten tös. Som ett sista försök sätter jag henne i bilen för att åka till stan. Ber sambon åka med i fall hon somnar slipper jag släpa upp henne så hon kanske vaknar men ”nej tack, det är bra” sa sambon.

Mycket riktigt sov lillan när jag parkerade vid affären, men jag var hu tvungen att gå in. Å mycket riktigt vaknade hon. Svor en ramsa över sambon å gick in. Sen åkte jag en omväg på nån mil hem. Å snipp, snapp slut så sov hon för natten!

För att komma tillbaka där jag var med ändrade rutiner vid läggdags finns det ju nu mer 2 tänder att borsta. Så välling i sängen är ett minne blott. Nu blir det i stället välling i puffen, borsta bissingarna å sen dyka till sängs. Gav mig även på att ligga i våran säng med ryggen mot henne å låta henne somna själv. 2 timmar senare sussade hon sött efter att grejat en rejäl stund. 1/2 timma tog det nu på förmiddagen. Till saken hör nog att hon är envis som en åsna. Så trots att hon är så trött så hon faller i bitar ska hon ändå inte sova, riktigt än..

Men fingers crossed att det går bra detta.

20120624-101541.jpg

Somnade med fötterna dinglandes från sängkanten..Kommentera