Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Huvudet under armen?

2012-07-10 @ 19:47

Idag åkte jag in till stan. Huvudsaken till att jag åkte in var för att skanna några papper, och fråga efter hyresvärdsregister på bibblan. Det senare glömde jag. Å likaså min plånbok. Hade som plan att även köpa ett års present och nyfödd present och handla lite mat. Men tji fick jag. Fika bjöd syrran på, snäll som hon är..

Lova blev akut trött så vi åkte hem för att sova. Hon skulle krama sin kusse hejdå. Å så föll dom i backen, Lova under med kussen över, rakt i en pöl på parkeringen. Fick ta av henne tröjan så hon fick åka nakenfis hem, å väl hemma blev det en liten snabb dusch. Seeeen gröt, Seeeen sova. När jag höll på att söva henne ringde telefonen, och jag var tvungen att ta det, å medans jag pratade passade hon på att bajsa. Som jag glömde av när jag lagt på några minuter senare. La henne i sängen och hon somnade. För att bli väckt 5 minuter senare när jag kom ihåg att hon bajsat.

Försökte återigen att få skruttan att somna. Över en halvtimma. Sen gav jag upp. Då visade det sig att hon bajsat IGEN! Så då blev det blöjbyte igen. Sen fick hon somnat igen, på mig.

Å medans detta hade jag skickat min minisyster för att göra handlingen av mat, hon är inte omöjlig, å mycket kanske beror på att hon just tagit körkort. Vad vet jag. Haha.

MEN, jag glömde be henne köpa välling, så nu sitter vi här med en tom vällingburk. Not so very fun i morgon bitti. Så det är väl bara att bita ihop å åka in till stan. I G E N!

Så är det när man har det som kallas huvud, under armen.



Kommentera