Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lyx i dåtid och nutid

2012-06-27 @ 09:56

Nog för att min lilla pärla är det bästa som hänt mig. Man har förutom att få en helt annan syn på livet, även fått en helt annan syn på vad lyx innebär

Lyx i nutid:

Ha rena kläder på sig
På något vis blir även jag fläckig om dagarna med Lova, att hon blir det är inte så svårt att förstå med tanke på att det ska kladdas å kletas med mat, å grävas i sand, plockas sten osv. Därför har det nu börjat matchas diverse kläder och färger här hemma, om man vill ha rena kläder på sig vill säga..

Gå på toa ostört
Tänk den tiden då man kunde sitta några minuter på toa helt i lugn å ro. Ojojoj. Om man vill ha det lugnet å den ro’n nu förtiden får man försöka passa in diverse toalettbesök under sovtiden. Om man inte kan tänka sig en vansinnig unge utanför dörren, eller en liten i knät.

Äta någelunda varm mat
När Lova var alldeles nykläckt hade vi i stortsett samma mattider. Smidigt kan man tänka. Inte så smidigt vill jag lova. Eftersom jag ammade henne så innebar det i praktiken att jag alltid fick äta kall mat. Nu har det blivit lite bättre å vi kör lite varannan sked i varannan mun.

Få sova på morgonen
Sömn ljuva sömn. Ett återkommande ämne när det kommer till småbarnsföräldrar. Men kanske beror det på att man ständigt är på jakt efter lite sköna timmars sammanhängande sömn. Det är något som de utan barn aldrig kommer förstå sig på.

Personlighygien
Långduschar har blivit allt mer sällsynta av någon anledning. Sminket har blivit mindre betydande – lite macara å man är redy to go. Håret sätts i en smidig toffs, alternativt blir hängande där det är. 30-40 minuter har kortats ner till 10. Man gör vad man hinner på dessa minutrarna helt enkelt.En kommentar på inlägget “Lyx i dåtid och nutid”

Kommentera