Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Magen och andra tankar

2011-08-27 @ 18:58

Lite degig, å lite.. skrumpen..? Å man kan fortfarande skymta lite brunt pigment i naveln. Men jag har prioriterat liiiite andra saker nu de senaste 17 veckorna och 6 dagarna. Viktväktandet har jag lagt på hyllan. Men ska börja på måndag igen. Det svär jag på. För nu har jag hittat boken i en flyttlåda igen, så nu är det bannemig viktväktande och barnvagnspromenader som gäller. Finns inga ursäkter. Längre. Eller..?

5 hårt sittande kilon till startvikten. Det är inte fy skam ändå? Men inga forna byxor tycks passa längre. Höfterna har breddat på sig serrni. Å det får man väl räkna med gissar jag. Så det är nog dags att ta farväl av i stortsett alla mina jeans där majoriteten är i strl 25-26. Jag får nog inse att det är ett minne blott. Det var i mina ungdomsår som jag kunde har så små pantalones.

IMAG1712

IMAG1716

Min minsta syster sa häromdagen att ”ÄNTLIGEN är jag smalare än dig” Jag undrar just om det beror på att hon har gått ner mycket i vikt eller om jag har gått upp en del. Å är också lite orolig att hon strävat efter detta.

Slänger in en bild på mig själv från veckan innan Lova blev till också. Hahaha. Oskyldigt ovetande att det var bye bye plattis mage.

DSC02617bikini

Man får sakna kroppen innan bebis ibland också.Kommentera