Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sån ska jag aldrig bli..

2011-08-26 @ 22:31

När Lova låg tryggt inbäddad i magen så lovade jag mig att JAG aldrig skulle bli en sån mamma som..

..BARA pratar om sin bebis och blöjbyten, sömn och spypölar. Men vad farao, det är ju det min verklighet handlar om nu. Det är bara (Världen SÖTASTE) bebis i hjärnan nu ju.
..Pratar i bebisens ställe, som om någon frågar vad man gjort svarar man som om man vore bejbin her self. Men det händer typ 95 av 100 gånger.
..Glömmer bort sig själv. Jag gick in i detta med inställningen att ”bara för att man har en bebis behöver ju inte hela livet stanna av” men jag har kommit ut på andra sidan och handlar bara det allra nödvändigaste till mig själv i kläd, smink, å ego väg. Men handlar mer än gärna till the mini love of my life.
..Överbeskyddar. Övereagerar. Men hur fanken kan man låta bli? Better safe then sorry tänker jag nu mer.
..Gnäller. Men ömma bröstvårtor, lite mindre sömn (Lova är nog snällare än dom flesta när det kommer till sömnen just) bebisskrik, disk, städ och tvätt och att alltid vara tillgänglig för sin lilla bebis gör sitt. Man har nog lättare till gnället nu än förr.
..Inte träffar sina vänner som förr. Ööööh..?

Nu är jag i och för sig fortfarande rookie i mammarollen. Men några punkter är det ju i alla fall som inte blev som tänkt. Men jag skulle aldrig byta bort mammlivet för allt i världen..Kommentera