Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Satkärring!

2011-08-26 @ 19:44

Jag har en sjuhelvetes massa ilska som ligger och bubblar under ytan just nu. Kan det tänkas vara PMS? För 2:a gången idag ilsknar jag till på 2 freeeeeaking röda.

Gamla hyresvärden sa härom dagen till min syster som ska ta över lägenheten att städa, det hade vi ju inte gjort. MEN om jag inte minns fel så är lägenheten våran fram till den 31/8-2011 ingen dag mer, ingen dag mindre. Även om vi inte bott där på en månad så är den ju vår att bruka som vi vill? Eller? Det är väl därför vi betalt hyra för Augusti? Så vad hon springer där å kollar sådant NU REDAN går över mitt förstånd.

Idag har världens bästa svärmor hjälpt mig att städa ur lägenheten. Jag har vart tvungen att vara med Lova, som inte lämnade långa luckor till att hjälpa till på. Så talade jag om för min syster att det vi inte gjort är att torka av väggarna i badrummet, samt putsat fönsterna. Men vet ni vad? Det visste dom redan. För kärrinjäveln har var där och sprungit IGEN. Funderar starkt på att åka dit å ställa upp en tält sängs jävel å sova där tills på onsdag. Snacka om att hon kommer bli paff nästa gång hon rycker upp dörr jäveln.

I’M ON FIRE! Fiiifan alltså.Kommentera