Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tiden flyger!

2011-08-01 @ 21:21

Idag firar vår lilla trollunge 3 månader. Säger det som jag sagt så många gånger förr: VART tar tiden vägen? Jag börjar verkligen förstå vad folk menar med att man ska ta vara på minibebistiden, för det flyger iväg. Känns ungefär som det var i förra veckan som man låg på förlossningen med det lilla knytet på bröstet, 1 minut gammal. 3820 gram lätt och 52 ynka centimeter kort. I morgon ska hon redan få sina första sprutor, 3 månaders sprutorna. Lova har hunnit växa ur Liberoblöjorna nr 2. Vart hos doktorn på kontroll – och hon gick igenom besiktningen felfritt.  Vart på kantarellplockning med sin mamma, pappa, farmor, farbror och hans brutta. Varit på en mindre tatueringsmässa där minimoster piercade medusa. Jag och Lovis har vart ”barnvakt” åt hennes minifarbror. Lova passades av sin mormor, för första gången medans jag tog lite egentid och tvättade bilen. – Första gången någon annan än hennes mamma eller pappa hade ansvaret för henne. Mamman har även vart nere i affären första gången helt själv (där hon (panik)snabbhandlade en deo, en Pepsimax och Keso.) Lovas kusin har tagit ett smakprov i den lilla fossingen. KÄRA NÅN vad man hinner med på en månad. Hon har nämligen även hunnit få en syssling, en liten, än så länge, namnlös tjej. Fått paket på posten som innehöll en alldeles egen Wubbanub. Firat största moster som fyllde 25 år, och farmor som blivit ett år äldre.

Har även upptäckt att gymmet faktiskt är riktigt roligt att sprattla runt i, å när man tränat där ett tag så blir man så stark att man river hela skiten. Mobilen vid skötbordet är hur spännande som helst, och att boxa med baksidan av handen på ett bi i den roar denna lilla. Å fröken Ä.L.S.K.A.R att ”stå träna”. Har börjat visa ett temprament som heter duga. Får Lovisen inte vara med å kolla blir hon arg och skäller på närmsta bästa. Jag inbillar mig att hon säger saker som ”ta upp mig, det är pisstråkigt att ligga här, jag vill se vad ni göööööööör”. Tycker det är ap roligt också att ligga ner och någon tar i armarna och sjunger las ketchups sång och dansar med armarna. Dregel har börjat räser produceras och läcker ut ur munnen med jämna mellanrum!

Mini har även tagit en mindre shoppingrunda till Trollhättan där hennes morsan köpte en bikini, och farsan fick med sig en skjorta hem. Sen alla barns dröm I guess: LISEBERG, som även innebar en HELT skrikfri dag! Det är något med Liseberg alltså.

Amningen fungerar fortfarnade till 100%, mat finns så det räcker och blir över, även om tuttarna blir lite som 2 ärtpåsar mot kvällen. Just nu jobbar vi med att få lite sömnrutiner om kvällarna som vi hoppas blir väl innötna snart så att även det går som en dans. Längsta sovpasset ligger just nu på 6 timmars sträcksovande.

Så nu ger vi oss in i nästa månad. Nya utvecklings framsteg, och nya upptäckter.

BILDKAVALKAD 0-3 månader:

DSCN0971blogg

DSCN0987blogg

DSCN1188blogg

DSCN1385

IMAG1547bloggEn kommentar på inlägget “Tiden flyger!”

  • emmeli

    Vilka härliga Bilder:D

    2011-08-02 kl 0:20

Kommentera