Add Comment Register

En del negativt

tisdag 21 oktober 2014 kl 13:13 | Allmänt

Usch…känns som att jag nästan bara skriver en massa negativt här o hur synd de e om mej osv osv….
Men de e i alla fall inte meningen att de ska bli så!! De bara blir, tyvärr :(

Men som du kanske märkt har jag en del att jobba med mej själv. De här med utmattningssyndrom (vilket inte e helt hundra att jag har iofs men känns rätt troligt att det är det) tar så mycket energi.
Efter vi lämnat Ronja på dagis (Natalie ville absolut inte va på dagis idag o idag passade de att hon kunde få slippa) så åkte vi till P.R för lite info om starta eget o så! Sen in till Specsavers för o få mina glasögon lagade eftersom den ena pluppen som ska sitta på näsan ramlat bort, o sen veckohandla!
Sen var jag rätt slut i huvudet. Inte mycket som behövs egentligen för att trötta ut mej…..

O ska ju inte tala om igår på jobbet…Ja jösses…Gick i nån sorts dvala. Kunde fråga om något men sen göra tvärtom i alla fall. Men de var glada att även en så ung kunde vara så pass förvirrad :)

Så jag får helt enkelt ber er om ursäkt….sen e jag ju inte den bästa på att skriva så bra heller :( Men jag gör mitt bästa plus att de e rätt skönt att få ur sej saker också  ibland ;)

Nu så

tisdag 21 oktober 2014 kl 09:07 | Johans byggfirma!

Nu äntligen ska Johan starta sin egen byggfirma :)
Har precis vått hos Pia o fått lite rådgivning så går allt enligt planerna startar han den 1 november!
Jag får den stora äran att sköta bokföring o fakturering. Så himla kul o spännande men som sagt, mycket slit o övertid i början!!
Men tjihooo ändå!!!

image

Ledig dag

tisdag 21 oktober 2014 kl 05:56 | Allmänt

Egentligen skulle jag jobbat idag men sen tyckte min handledare att jag kunde få vara ledig eftersom jag fick hoppa in o jobba helgen. Sålde sa jag ju inte nej tack till heller, annars skulle jag jobbat 6.45-16.

Har precis vinkat av Wilma vid skoltaxin så nu kryper jag ner i soffan en stund innan de små vaknar.

Drömmar

tisdag 21 oktober 2014 kl 04:57 | Allmänt

Helt fantastiskt hur man kan få ihop drömmar egentligen. Inatt har jag fått en återblick i mitt förflutna, den tiden jag hängde på torget o körde varv på varv, tittade o deltog i race.
Fast inatt var jag delaktig i en bilstöld. O de e inget jag gjort…faktiskt!
De var jag o två gamla killkompisar som jag inte har nån direkt kontakt med längre.
Han som ägde bilen var oxå en gammal killkompis. I drömmen visste jag inte att se var stöld. Men sen kom en kvinnlig polis o haffade mej när jag var på väg därifrån, efter att blivit påkomna bär ägaren skulle in i bilen o vi låg gömda….
Polisen frågade inte om namn adress eller personnr så jag tror jag slank undan ☺
När jag sen skulle cykla hem (bodde nog i närheten antar jag) var de typ pakt som försökte kasta okokt potatis på mej o sen försökte våldta mej. Lustigt nog hade jag förnuft o klarade mej o lurade de på nåt vänster.

Haha….ja jösses…ibland e de riktigt kul o drömma bara få ihop saker!!

Ingen lust…

måndag 20 oktober 2014 kl 08:58 | Allmänt

Idag är en sådan dag då jag inte har lust eller direkt ork med någonting! Vill bara ligga kvar i sängen o sova sova o sova!
Men tyvärr funkar det verkliga livet inte så. Bara till att stiga upp. Fick ju iallafall sova till nio idag, eller de beror ju på hur man ser det. Jag vaknade vid 05.45 först av klockan. Mellan 6.15-6.30 försökte jag få upp Wilma. Pratade med Johan. Så somnade om sen vid halv 8 men ändå!

Har 4 praktikdagar framför mej nu. O sen e jag förhoppningsvis ledig helgen!

ZzZzZz

söndag 19 oktober 2014 kl 22:24 | Allmänt

Nu e jag riktigt TRÖTT!!
O de ska bli såå skönt att sova! För i eftermiddag o nu ikväll har de verkligen vatt o göra på jobbet. Ja jösses säger jag bara.

De va så skönt att få sätta sej i bilen o bara köra hem. Lyssna på radion o vara en stund för mej själv!!!
Sen började magen kurra…o de var då jag kom på att jag bara ätit frukost p sen två kiwi vid middagstid. Men har liksom vatt så mycket att jag varken hunnit äta eller känna efter.

O nu är jag bara så trött o vill bara sova. Behöver lite sömn för har fyra arbetsdagar i streck kvar framför mej innan de blir ledigt näst!

Natti natti

image

Känner mej som ett pucko…

söndag 19 oktober 2014 kl 15:48 | Allmänt

Idag var de jobbedags igen. 12-20,45. Har jobbat med samma som igår. Skillnaden idag var att hon som var från bokningen idag, att hon tyckte  lite ”suck, måste jag jobba med dej idag??”
Igår tycker jag de gick mycket bättre. Men hon insåg kanske att jag inte alls e lika duktig. Jag är ju gärna den personen med dålig självkänsla. Men tycker ändå de har gått himla bra. Visst, är kanske lite ”tafatt” för jag vet inte riktigt hur saker o ting fungerar eller riktigt med rutiner osv. Är så himla osäker på mej själv. Men jag gör ändå det bästa jag kan. Men de boende verkar iallafall tycka om mej. O den ordinarie personalen oxå.
Men nu ikväll är det jag o I o hon är en ordinarie i jättebra go!
Nu har jag rasta färdigt o fått få ur mej lite oxå…hihi…så nu ska jag snart duka fram kvällsmaten till alla mina äldre men goa hjärtan ❤

Slå ner baken

lördag 18 oktober 2014 kl 21:58 | Allmänt

Då var man hemkommen efter jobbedagen. O de va så skönt att få slå ner baken i bilsättet när jag skulle hem. Vatt en del spring fram o tillbaka o hann inte riktigt sitta ner o hämta andan riktigt. Men tycker de e skönt o ha o göra än o bara sitta o glo.
Ikväll var de jag i en annan från bokningen men vi löste de bra ändå. Pensionärerna verkade nöjda o belåna med oss iallafall!

Nu har jag nattat min lilla Natalie oxå, så funderar om jag ska flytta ut i soffan eller ligga kvar i sängen. Men blir nog o flytta ut i soffan o få lite kvalitetid med mannen min, innan jag somnar i soffan sen :)

Bönhörd!

lördag 18 oktober 2014 kl 09:31 | Allmänt

En ledig helg gick fort över till en lång jobbehelg!
De ringde från min praktikplats för en stund sedan o frågade om jag kunde jobba helgen. O de blir mer eller mindre hela helgen oxå, 12-20.45 både lördag o söndag. Självklart sa jag ja. Dels för att det är ob nu helgen o vi behöver verkligen pengarna, sen har jag en anledning att ”slippa” iväg ikväll. Visst, nu får jag inte vara för mej själv iallafall. Men jag trivs verkligen där på Mariegården med både personal o de boende. Så skönt ändå o komma lite hemifrån o få annat i tankarna, för de e o göra mer eller mindre hela tiden :)

Johan blev väl lite halvputt eftersom han planerat en dag i skogen o röja. Men men…That’s Life!!

Så blev en städning på toa o sen ska jag se om jag kan rota fram tvättstugan (massor av saker som inte ska vara där), gå en runda o få mej en dusch innan det blir till o åka till jobbet. Tidsoptimist, javisst :D

En dag före

lördag 18 oktober 2014 kl 07:42 | Allmänt

Jag ligger verkligen en dag före. Igår gick jag hela dagen o trodde det var lördag, o idag känns det som söndag. Sen kom jag på att de e ju faktiskt bara lördag idag så några fick en hel dag till godo!

Barnen blev glada igår, eftersom våra sommargrannar kom ner nu över helgen. Så nu sitter de o väntar på att de ska vakna. Hihi!! De tycker de e så kul när de är här.

Annars idag hat jag inget direkt planerat. Gick o småplockade lite här o lite där. Så de blir väl något liknande idag!
Ikväll ska vi iväg på kalas till Johans moster. O om jag ska vara ärlig så har jag egentligen ingen större lust, inte för att de e till mostern vi ska, utan för att jag känner i huvudet att jag egentligen inte orkar!!

För att må psykiskt dåligt är så himla påfrestande o jobbigt. O de jobbiga är att omgivningen inte heller ser. Ibland önskar jag nästan jag brutit ett ben eller nåt, för så hade de iallafall synts o omgivningen hade märkt vad några klarar av för tillfället o inte.
Men så är det ju inte nu direkt….Men men….får göra de bästa av situationen helt enkelt ☺
Har kommit fram till att det mest troligen är utmattningsdepression jag har.
Var ju hos läkare i början av sommaren för att få hjälp. Men (ursäkta ordvalet) de puckot till läkare verkade inte vilja lyssna på mej riktigt. O de var då jag mådde som sämst. Han börjar med o ta prover som var helt ok. Sen ringde han på telefon o frågade om jag kände mej deprimerad. Ja, jo de gör jag ju eftersom jag är så trött att jag inte orkar göra något o blir deprimerad för att jag inte gör något.
Jaha, då skriver vinst antidepressiva till dej. Blir tveksam….o han bara, ja ska jag skriva ut eller inte….
Ja gör de då säger jag när jag blir lite irriterad på honom.
Men som ”tur” är valde jag att inte ta de. Han har inte hört av sej o inte gjort någon uppföljning. Inte undra på att människor blir beroende när läkare inte gör sina jobb?!?!
Så jag har försökt o behandla mej själv genom att vila o försöka tänka mer på mej själv. Inte lätt när man inte gjort de tidigare
Så egentligen e jag fortfarande inte ”frisk”. Skulle haft annan hjälp men har inte orkat ta tag i de. Vi får se hur de blir nu. Om jag blir mer förvirrad o trött får jag söka hjälp igen, o då blir de inte på samma ställe!!

Nej, nu ska jag inte tycka synd om mej själv mer o vara sån….. får väl lämna sängen o äta lite frukost, fast att jag helst hade velat ligga kvar i sängen!