Add Comment Register

Dålig start!

torsdag 23 oktober 2014 kl 12:20 | Allmänt

Usch….ibland får man för att vara snäll!! Nej, min dag började inte alls de bra o kände jag bara ville henne igen. Men skam den som ger sej….efter 11 sen så hade de värsta lagt sig igen o blev som vanligt!!
Väldigt spännande jobb man har o den andra dan e då sig inte lik!!!
Tur ändå jag har så bra arbetskamrater som får mej på gott humör o får mig att dra upp mungiporna igen ❤

Sitter o har lite rast nu. Jobbar till 16 men sen är jag LEDIG tre dagar o de ska bli så gött!!

Gääsp!

torsdag 23 oktober 2014 kl 04:21 | Allmänt

Att klockan ringer 05.30 är något jag inte är van vid. Jobbade till 20.45 igår o var uppe till 22.30 tillhör inte heller vanligheterna.
Johan sa ändå igår när jag kom hem:”De e första gången du är vaken bär Bonde söker Fru är, o då jobbar du o missar det för de!”
Ja, de e väl inte meningen jag ska se det….fniss!!!
Jobbar till 16 idag men sen är jag ledig fram till måndag….så vida jag inte blir inringd :)
Måste säga att de e nog drömpraktikplatsen jag fick. Super bra personal o jättebra boenden. Trevliga o lätta o ha o göra med oxå!!
Innan praktiken kände jag att usch, nä fy, 4v praktik vad drygt. Men sen kom jag dit o de e så kul o komma till jobbet. Känner mej verkligen som en i gänget o inte bara Eleven.
Nu ska jag se o lämna min varma goa säng för lite frukost innan det bär iväg till jobbet!

Lyckas med det mesta…

onsdag 22 oktober 2014 kl 21:18 | Allmänt

Är lite stolt över mej själv att jag lyckas med det mesta…
Som i kväll. Skulle ner med matvagnen o ska ut med den i korridoren. Ska öppna dörren med väggöppnaren. Inget händer. Trycker på dörren men den är låst. Öppnar o rullar ut med vagnen….kommer tillbaka o ska upp igen…dörren låst.. 
SUCK!!!
jaha…står där i 10-15min innan jag får syn på R som är ute o slänger sopor. Viftar med armarna så hon ser mej o kommer ner o släpper in mej….ja jösses vad vi skrattade åt de den uppe men kan säga att de var lagom kul bär jag stod där!!

En del negativt

tisdag 21 oktober 2014 kl 13:13 | Allmänt

Usch…känns som att jag nästan bara skriver en massa negativt här o hur synd de e om mej osv osv….
Men de e i alla fall inte meningen att de ska bli så!! De bara blir, tyvärr :(

Men som du kanske märkt har jag en del att jobba med mej själv. De här med utmattningssyndrom (vilket inte e helt hundra att jag har iofs men känns rätt troligt att det är det) tar så mycket energi.
Efter vi lämnat Ronja på dagis (Natalie ville absolut inte va på dagis idag o idag passade de att hon kunde få slippa) så åkte vi till P.R för lite info om starta eget o så! Sen in till Specsavers för o få mina glasögon lagade eftersom den ena pluppen som ska sitta på näsan ramlat bort, o sen veckohandla!
Sen var jag rätt slut i huvudet. Inte mycket som behövs egentligen för att trötta ut mej…..

O ska ju inte tala om igår på jobbet…Ja jösses…Gick i nån sorts dvala. Kunde fråga om något men sen göra tvärtom i alla fall. Men de var glada att även en så ung kunde vara så pass förvirrad :)

Så jag får helt enkelt ber er om ursäkt….sen e jag ju inte den bästa på att skriva så bra heller :( Men jag gör mitt bästa plus att de e rätt skönt att få ur sej saker också  ibland ;)

Nu så

tisdag 21 oktober 2014 kl 09:07 | Johans byggfirma!

Nu äntligen ska Johan starta sin egen byggfirma :)
Har precis vått hos Pia o fått lite rådgivning så går allt enligt planerna startar han den 1 november!
Jag får den stora äran att sköta bokföring o fakturering. Så himla kul o spännande men som sagt, mycket slit o övertid i början!!
Men tjihooo ändå!!!

image

Ledig dag

tisdag 21 oktober 2014 kl 05:56 | Allmänt

Egentligen skulle jag jobbat idag men sen tyckte min handledare att jag kunde få vara ledig eftersom jag fick hoppa in o jobba helgen. Sålde sa jag ju inte nej tack till heller, annars skulle jag jobbat 6.45-16.

Har precis vinkat av Wilma vid skoltaxin så nu kryper jag ner i soffan en stund innan de små vaknar.

Drömmar

tisdag 21 oktober 2014 kl 04:57 | Allmänt

Helt fantastiskt hur man kan få ihop drömmar egentligen. Inatt har jag fått en återblick i mitt förflutna, den tiden jag hängde på torget o körde varv på varv, tittade o deltog i race.
Fast inatt var jag delaktig i en bilstöld. O de e inget jag gjort…faktiskt!
De var jag o två gamla killkompisar som jag inte har nån direkt kontakt med längre.
Han som ägde bilen var oxå en gammal killkompis. I drömmen visste jag inte att se var stöld. Men sen kom en kvinnlig polis o haffade mej när jag var på väg därifrån, efter att blivit påkomna bär ägaren skulle in i bilen o vi låg gömda….
Polisen frågade inte om namn adress eller personnr så jag tror jag slank undan ☺
När jag sen skulle cykla hem (bodde nog i närheten antar jag) var de typ pakt som försökte kasta okokt potatis på mej o sen försökte våldta mej. Lustigt nog hade jag förnuft o klarade mej o lurade de på nåt vänster.

Haha….ja jösses…ibland e de riktigt kul o drömma bara få ihop saker!!

Ingen lust…

måndag 20 oktober 2014 kl 08:58 | Allmänt

Idag är en sådan dag då jag inte har lust eller direkt ork med någonting! Vill bara ligga kvar i sängen o sova sova o sova!
Men tyvärr funkar det verkliga livet inte så. Bara till att stiga upp. Fick ju iallafall sova till nio idag, eller de beror ju på hur man ser det. Jag vaknade vid 05.45 först av klockan. Mellan 6.15-6.30 försökte jag få upp Wilma. Pratade med Johan. Så somnade om sen vid halv 8 men ändå!

Har 4 praktikdagar framför mej nu. O sen e jag förhoppningsvis ledig helgen!

ZzZzZz

söndag 19 oktober 2014 kl 22:24 | Allmänt

Nu e jag riktigt TRÖTT!!
O de ska bli såå skönt att sova! För i eftermiddag o nu ikväll har de verkligen vatt o göra på jobbet. Ja jösses säger jag bara.

De va så skönt att få sätta sej i bilen o bara köra hem. Lyssna på radion o vara en stund för mej själv!!!
Sen började magen kurra…o de var då jag kom på att jag bara ätit frukost p sen två kiwi vid middagstid. Men har liksom vatt så mycket att jag varken hunnit äta eller känna efter.

O nu är jag bara så trött o vill bara sova. Behöver lite sömn för har fyra arbetsdagar i streck kvar framför mej innan de blir ledigt näst!

Natti natti

image

Känner mej som ett pucko…

söndag 19 oktober 2014 kl 15:48 | Allmänt

Idag var de jobbedags igen. 12-20,45. Har jobbat med samma som igår. Skillnaden idag var att hon som var från bokningen idag, att hon tyckte  lite ”suck, måste jag jobba med dej idag??”
Igår tycker jag de gick mycket bättre. Men hon insåg kanske att jag inte alls e lika duktig. Jag är ju gärna den personen med dålig självkänsla. Men tycker ändå de har gått himla bra. Visst, är kanske lite ”tafatt” för jag vet inte riktigt hur saker o ting fungerar eller riktigt med rutiner osv. Är så himla osäker på mej själv. Men jag gör ändå det bästa jag kan. Men de boende verkar iallafall tycka om mej. O den ordinarie personalen oxå.
Men nu ikväll är det jag o I o hon är en ordinarie i jättebra go!
Nu har jag rasta färdigt o fått få ur mej lite oxå…hihi…så nu ska jag snart duka fram kvällsmaten till alla mina äldre men goa hjärtan ❤