Add Comment Register

1 månad sen

söndag 22 december 2013 kl 04:17

En hel månad sen jag skrev här. Vet inte varför, har liksom bara blivit så :(
Men vardagen har rullat på som vanligt här.
Ronja har börjat krypa o hon börjar få upp bra med fart oxå. Eller..de beror ju på hur man ser på krypa, hon kör sin egna variant o hasar sej fram mer på benen, ser jätte kul ut men huvudsaken e att hon tar sej framåt :)
image

Majkens vattenskål är nog de roligaste att krypa till, så himla kul o sitta där o plaska!

image

För två helger sen åkte vi upp till Stenungsund för o hälsa på Johanna o Andreas :)
Barnen var jätteduktiga den låmga resan på ca 30mil upp. Tog oss ca 4.5timme frpn start till mål.

Deras katt Siv hade fått två bebisar, Tage o Hjördis. Så flickorna, framförallt Wilma hade fullt upp med de hela tiden :)
image

image

image

På lördagen var vi på Liseberg julmarknad. Men jösses vad folk de var. Man gick liksom bara rakt fram där man fick plats. Men de blev några karuseller o givetvis besök hos tomten :)
image

image

image

image

image

image

image

Vi har oxå hunnit o byta rum här hemma. Lekrummet har fått flytta upp i vårt gamla sovrum som e gigantiskt stort egentligen, o vårt sovrum har flyttat ner till gamla lekrummet :)
Sakta men säkert börjar jag få ordning här hemma.
Måste erkänna, att nu, efter 6.5år så är de nog första gången jag känner att jag trivs här hemma. Ja, faktiskt. De har vatt en lång resa men nu äntligen börjar pusselbitar sakta falla på plats.
Jag har åkt en ständig berg o dal bana. De har många gånger vatt jobbigt o jag har vantrivts här hemma. Mått dåligt på insidan men utåt har jag döljt de. Kvällar har jag gråtit o massor av gånger har jag kollat andra boenden.
Men äntligen har jag börjat trivas o accepterar att vi faktiskt bo här. Säger inte att jag kanske alltid kommer uppskatta mitt boende men nu känns de ändå bättre :)

Ska försöka bli bättre med o skriva här nu. Har faktiskt saknat de men har bara inte blivit av…

En kommentarKommentera »

  1. Kristina w

    Saknat dig oxå.

Skriv ett svar