Add Comment Register

2:a natten

tisdag 19 november 2013 kl 11:39

Inatt skulle jag köra! Ska ut från macken o börjar svänga höger. ”Du ska vänster” hörs från baksätet. Pinsamt!!! Kör jag redan fel o har inte ens kommit ut från lastningsstället! Grattis Madde, detta kan bli spännande :/
Men sen ändå gick de faktiskt rätt bra, kändes inte sådär jättekrångligt men är nog mycket tack vare jag skrivit i min lista var jag ska svänga o vända osv!
De som känns väääldigt rörigt o snurrigt, de e bland rad o hyreshusen! Där kommer jag ha problem :( Men kanske de blir lite bättre både inatt o imån natt, hoppas jag, för att sen kunna köra själv på måndag :)
Bävar inför natten kan jag säga. De har kommit en ny tidning, Magasinet, som ska till ALLA hushåll=väldigt många brevlådor! O de kommer ta sån tid för mej inatt. Innan man kommit in e det, både få med den magasinet tidningen o de övriga tidningarna! Men de löser sej väl det med :)
Så annars har det gått bra.
Lyckades iofs stuka min vänsterfot som bara den vid radhusen när jag skulle tillbaka in i bilen. Foten bara vek sej o jag trampade ner den på sidan så de knakade till! Kan säga att jag inte kunde stötta på den alls :( Så Kjell tog några hus så foten fick lite vila. Kände att de kunde bli spännande i alla trappuppgångarna sen, men de gick faktiskt bra ändå! Visst, den gör en del ont o kan inte gå riktigt 100% bra på den.
Lite surt e de, för ikväll e de gympa men jag tror jag får skippa de :( Vågar inte ta risken o hoppa runt på den när den e lite skör. Har den inlindad nu. Så jag ska nog fixa en liten promenad iallafall :)

Skriv ett svar