Add Comment Register

Tillbaka…

söndag 30 november 2014 kl 14:18 | Allmänt

Kommer att jag har börjat ramla tillbaka till sen här trista utmattningsdepressionen! Har helt enkelt blivit för mycket med jobb alla tider på dygnet, skola, hemmet…. känner jag aldrig prioriterar mig själv. Kan sitta o bryta ihop flera gånger per dag.

Igår var jag på årets första julmarknad med barnen o mamma. Jag älskar julmarknader, marknader över huvud taget. Men igår va de bara, va mycket folk, jag får panik, har vi gått klart snart?? Inte alls likt mig!
Flickorna red lite häst

image

image

Lite fiskdamm o så fika på det.

Annars känns de som att allt rullar på som vanligt här hemma. Jag o Johan träffas knappt längre. Väldigt trist men så är det. De var Johan som sa de igår hemma hos mamma o pappa igår. Men va kul o se dej, för de har jag inte gjort på 2 dygn….
Ja, så var de! Vi byter av varandra för jobb. Jag jobbar både kvällar, nätter, o morgnar. Fick hoppa in o jobba fredagskväll o igår morse. Men men….
Ska jobba inatt sen o sen imorgon kväll. Så då kär vi nog träffas igen på tisdag kväll….rätt sjukt… kanske därför de håller så länge?!

Förlåt för allt negativt….kändes jag bara ville skriva av mig.?!
Har tatt bort min FB app från mobilen nyss….orkar inte…

Har föresten blivit kycklingar i helgen. 8st aracuana sötisar blev det!

image

Bläää

måndag 17 november 2014 kl 07:52 | Allmänt

Känner bara blödning idag. Ingen större lust alls att gå till skolan idag. Ont i övre magen o e trött. Är iofs nästan alltid trött nu, skulle nog kunna sova dygnet runt nu om de vore så!!

I fredags hade jag betygsamtal med min lärare. Så just nu ligger jag på B i både Medicin 1 och Vård och Omsorg 1. O de e ju något jag absolut inte hade räknat med. Så nu e de ju bara till att försöka hålla fast i de!!

Var på utvecklingssamtal med Wilma oxå i fredags. O de började gå bättre nu men hon e fortfarande tyst o så.

Usch….just nu önskar jag vi bodde närmre Svängsta, så Wilma skulle slippa åka buss så länge. Hon blir hämtad 06.50 o är i skolan 07.45. Hon var inte alls glad idag att hon behöver åka så länge. Stackarn, hon har ju bara nästan 10 år kvar….usch….tänk om vi hade fått de huset vi budade på i somras. De låg bara 5-10 min från Svängsta, ute på landet/skogen, fint både ut o invändigt. Helt perfekt med andra ord….förutom att det inte låg här då (enligt Johan). Men men….That’s Life

Mycke

onsdag 12 november 2014 kl 20:49 | Allmänt

Hänt en hel del sen sist. Vatt i Stenungsund bla på namn givning för lille Alvin.

Skolan har börjat igen.

Ronja säger fler o fler ord.

Jag e trött igen. Blir trött vid 12, precis som att nån trycker på en knapp.

Så tyvärr blir de ett väldigt kort o tråkigt inlägg men nu ska jag bara sova. Får passa på lite medans jag kan!

Sjuk!

fredag 7 november 2014 kl 08:04 | Allmänt

Usch….har inte vatt någon vidare kul vecka! De e tufft att ta sig tillbaka efter att man blivit utbränd! Jag tror att så fort jag e minsta piggare är allt som vanligt. Men de e långt ifrån det livet man hade innan sjukdomen.
Har vatt på praktik dessa 4 veckorna (blev dock bara 3 för mig). Har trivts jättebra, men har vatt en del stress, hoppat in o jobba m.m Det verkliga livet inom äldreomsorgen helt enkelt. Det resulterade åter igen i stress o blev magkartarr. Suck!! Men igår kunde jag äta hyfsat normalt igen o idag känner jag mig som vanligt. Tar tag i tvärtemot som jag ligger efter med. 2 rena tvättar som aka vikas liggandes på finbordet, 1 ren i torktummlaren, 1 ren i tvättkorgen, 1 i tvättmaskinen o 1 smutsig kvar i tvättkorgen. Behöver jag säga att jag önskar mig en ”riktig” tvättstuga så jag hade kunnat stänga in tvätten. Inte för att den hade försvunnit men hade iallafall sluppit se tvätten lite fint spritt i huset….

När jag sen e klar med tvätten ska jag packa inför vår weekend i Stenungsund o namngivning för lille Alvin ❤
O sen, ska jag städa undan o dammsuga. Sen kan Johan få komma hem o vi åka!!

Ja, jag e så duktig på att vila o återhämta mig riktigt….Not!!! Men jag försöker iallafall!!

JR Bygg

måndag 3 november 2014 kl 09:30 | Johans byggfirma!

Eftersom det är mitt fel att Johan fick bli hemma idag, så var jag ändå snäll o gjorde en hemsida och en facebooksida till honom!
Hemsidan besöker du här!
Så det är ju alltid något :) Eftersom vi båda är nya inom detta med hemsidor m.m så tar vi gärna emot tips o ideer på vad som kan förbättras!!

 

 

Lagom kul

måndag 3 november 2014 kl 07:40 | Allmänt

Idag är den dagen Johan startar upp sin firma o skulle iväg o jobbat. Gissa vad som händer?? Jo, han får bli hemma gör jag blir dålig i magen. Vet inte säkert men kan vara maginfluensa. Fick på toa vid halv 4 imorse o har haft riktigt ont i magen o så har jag inte haft innan när jag haft maginfluensa. Men alla är hemma i förebyggande syfte. Retfullt oxå för de skulle ta skolfoto på dagis. Suck!!

Ridskola

onsdag 29 oktober 2014 kl 06:57 | Allmänt

Vet inte om jag jämt det här eller inte men hur som helst har Natalie börjat ridskola. Tycker de e hennes tur att få stå lite i centrum o inte bara storasyster.
Så igår var det ”hästbyte” o Natalie fick den hästen som hon velat rida nu i tre veckor. Helt vita o lite större Tilda. Behöver jag nämna att det var  en glad o stolt liten ridtjej??

image

image

Bingokväll

tisdag 28 oktober 2014 kl 05:44 | Allmänt

I söndags var vi hemma hos mamma o pappa o spelade lite bingolotto. De vet jag vi alltid gjorde när jag var liten. Så himla mysigt. Kul när man tar upp sådana traditioner igen!
Tyvärr vann vi inte, eller jo, mamma vann 2 sverigelotter Index e ju alltid något!!

Vintertid

tisdag 28 oktober 2014 kl 05:06 | Allmänt

Säkert att vintertid för med sig en timmes sovmorgon…..inte hos fam.rudolfsson iallafall!!
Wilma vaknade redan kl 5 vintertid o hade inga planer på att sova mer. Sådär lagom kul kan jag säga!!

Håller på att tvätta upp täcke, kuddar o sängöverkast som tillhör sommarstugan. Index resulterar att finrummet förvandlats till tvättstuga!

image

Men barnen är iallafall glada. För dr blir ju världens bästa o mysiga koja som är jättekul o leka i!

image

Ballerina pepparkaka

lördag 25 oktober 2014 kl 14:29 | Allmänt

Kakmonstet Natalie var tvungen till att smaka ballerinas bra smak med pepparkaka. Och ja, den smakar pepparkaka. Jag kan tycka att jag likaväl kunde äta enbart pepparkakor för tycker inte chokladsmaken kom igenom så mycket utan mest bara pepparkaka. Men smaken är som baken ☺

image