Add Comment Register

Ånger!!

onsdag 28 september 2011 kl 09:31

Vet inte var jag ska börja egentligen. Gårdagens beslut som blev igår angående om Chubby, var inte det jag ville. Mailade med uppfödaren lite om hur det var här hemma. Hur jag kände det, eftersom jag känner mej lite vilsen i hur jag ska göra i Chubbys uppfostran när det gäller bla att jaga höns. Att jag inte känner att jag får den tid jag vill och behöver med Chubby, att jag känner mej misslyckad m.m. Att det mest är jag som vill.
  Hade väntat mej, hoppades på ett annat svar bestående av råd om hur jag ska göra o så!!! Inte att vi skulle lämna iväg honom. Jag mår så dåligt av tanken att behöva lämna bort honom. Har alltid haft dåligt självförtroende sedan barn och även nu i ”vuxen” ålder. Blir ju då inte bättre av detta, det blir ju ett riktigt nederlag.

Känner mej himla velig fram o tillbaka. Men jag har funderat så fruktansvärt mycket. Det som tagit vår tid är ju bla renoveringen här hemma, de e den som tatt uppmärksamheten. Men den är ju snart klar och då kommer Johan att hjälpa mej mer. Jag får den tiden jag vill ha m.m.
Vi, jag o Johan har pratat om det, o vi vill få en chans till. Johan är oxå med till 100%, ge det en ”nystart”. Kalla mej dum eller vad du vill. Men jag tror att det kommer att bli fel om vi väljer bort honom. Jag känner att detta kommer att gå!!!

Skriv ett svar