Add Comment Register

Änglavakt!

tisdag 26 juli 2011 kl 20:59

Jag e väldigt glad att jag sitter här vid liv kan jag säga!!

Ringde på en husvagn som jag o Wilma åkte o tittade o vi fasnade på den, himla fin får sin ålder, en adria-76. Så vi köpte den o tog med oss hem. När vi kommit kanske 2mil från där vi köpte den, så kände jag hur bilen började skaka lite. Bromsade o släppte gasen, tittar i sidospeglen o ser hur vänsterdäcket på husvagnen håller på att lossna, vilket det gör efter några få sekunder!!! Hinner inte tänka jätte mycket utan bara tänker ”nej, går den redan sänder, jag som precis köpt den”, typiskt mej att tänak så!! Sen likosm, detta händer inte mej!!! Sen bara dunsar hela husvagnen ner på vänster sida, o hjulet rullar nästan förbi oss över på andra sidan o ner i diket nånstans!!! Får stopp på epikaget till kanten. Ser hur det rinner ut nån vätska o delar ligger längs med vägen. Är så tacksam att man lever och är välbehållen, att inte husvagnen ramlade omkull eller vi körde i diket.

Bilar som legat bakom bara kör förbi o jag känner hur jag blir irriterad!! Kan ingen stanna o se hur det gick??? Jag har faktiskt min 3-åriga dotter me mej oxå!!! Min mobiltelefon hade dött för batteriet dog efter jag ringt Jessica o sagt att jag var jätteglad som hittat en husvagn o var på väg hem med den!!! Så himla retfullt när det händer saker…

Men tillslut stannar det ett par som är på väg ner tillMalmö för att semestra. De undrar vad som hänt, hur jag mår osv. Får låna hennes mobil, bara de att jag skakar så mycket att jag inte kan slå numret. Hon hjälper mej att ringa till honom som jag köpt husvagnen av, o han säger att han kommer o hjälper mej. Sen ringer jag hem till Johan o säger ” Säg inget, men hjulet på husvagnen har ramlat av, så jag kanske kommer hem lite senare” Johan är liksom rätt anti husvagn!!!

Tiden går himla sakta o de 20min innan han kommer känns som 40  minst!!! Ingen annan bilist som stannar, en del saktar inte ens ner, fsat att man har satt ut triangel o står med varningsblinkers på!!! Sen när han väl kommer (som vi köpte den av) var så himla glad att vi hade klarat oss så bra som vi hade gjort. Han sa att han tyckte att det lät när vi körde iväg från deras, men tänkte att det kanske bara var bromsarna som låg på. Han sa flera gånger att han ångrar att han inte ringde. Jag undrade hur vi skulle göra. Han sa att självklart skulle jag få pengarna tillbaka, sen att jag kunde lämna över de till honom att jag kunde köra hem!!! Han hade så dåligt samvete, de syntes på honom. Han var nog chokad han me!!! Så jag fick pengarna tillbaka, frågade flera gånger om jag inte skulle hjälpa honom, men han sa bara att han var glad att jag o flickan hade klarat oss o att vi kunde åka hem. Inte alla som hade gjort så!!! Vet faktiskt inte hur det går med husvagnen, går nog inte o laga, eller jo det gör de väl naturligtvis, men de blev en stor skada. Golvet lossnade liksom o hela hjulhuset flög upp o karossen gick sönder.

Men nu är vi iallafall hemma oskadda. Wilma fattar nog inte vad som hänt riktigt. Så himla glad att vi klarade oss!!! O är så glad att de var nån som vakade över oss oxå :) Tack ni där uppe i himlen!!!

Nu ska jag se om jag kan få i mej nåt o äta innan jag ska sova så jag kan upp o jobba sen inatt!!

O tusen tack till er som stannade o hjälpte mej med telefon o lite psykiskt stöd :) Ni är guld värda!!!

4 kommentarerKommentera »

 1. Skogsmamman » Husvagnen!!

  […] Änglavakt! […]

 2. Jennie

  Jag är glad att ni är hemma och välbehållna :)

 3. Emelie

  usch vilken upplevelse… Gud va skönt att ni är välbehålla och att allt löste sig till det bättre!! Kram

 4. mammasandraa

  Men fy vad hemskt! Sånt ska ju inte hända!! Vad bra att han tog på sig ansvaret och att ni fick tillbaka pengarna.. Vilken tur att ni är välbehållna . Kram!

Skriv ett svar