Add Comment Register

Att sluta med napp!!

fredag 4 maj 2012 kl 17:44

Behöver alla råd och knep jag bara kan få nu. Måste verkligen få Wilma att sluta med napp. Hennes tänder tar jätte skada av de :( Hon har fått vampyrtänder och ett hål när hon biter ihop med tänderna. Inte alls fint!!!
Försöker förtvivlat att sluta med den dumma nappen. Har erbjudit henne en fin Barbiedocka, men inte ens det hjälpte :(
Mammahjärtat ger tyvärr efter när hon skriker/gråter efter nappen!!! Vet att jag egentligen inte ska ge efter, men ändå!!!
Har du något bra råd att ge mej??

2 kommentarerKommentera »

  1. Hanna

    Hej jag vet du har 2 barn. Men du får nog köra 2 flugor i en smäll. Detta gjorde jag. Jag gömnde alla nappar i hela huset letade reda på alla. Slängde efter hand. När man fått tag i alla har de bara en kvar. När de är på dagis gömmer du dem. Sen kommer flickorna hem undrar var de är. Då säger du att du hittar inte de o du letar tillsammans. Sen säger du varje dag vi köper en ny en annan dag. Kanske muta med något roligt.

  2. Pia

    Hej..
    Jag har inget superknep till dig :( Jag tog nappen från Teo när han var 2år för jag såg redan då att han hade ”nappebett”. (Vi var hos tandläkaren i torsdags och hon sa fort. -Ja det syns att han har haft napp..)Mutade honom med en Bobby Car med verktygslåda men det hjälpte inte.. Han skrek efter nappen!! Man vill bara ge med sig men det ska man inte göra! Det tar bara ett par dagar sen går det bra.. Ge dig inte!! Vissa barn klarar det hur bra som helst! Elvira hade bara lite svårare att somna men grät inte efter den! Lycka till <3

Skriv ett svar