Add Comment Register

Avbryta rundan!

fredag 30 mars 2012 kl 07:05

Igår provade jag något nytt, igen :) Tänkte nu när jag vatt ledig så skulle jag försöka vara uppe lite längre om kvällarna,0 till framåt 9-halv 10 o sen sova längre efter jobbet!!!!
Ställde som vanligt jobbetelefonen på 00.25. Vaknade av mej själv o tittar på kl. 00.57 Varför har inte klockan ringt?? Kolar jobbetelefonen, 23.57, då kom jag på att jag glömt att ändra till sommartid på den! Grattis Madde, du börjar med att försova dej efter ledigheten!!!!

När jag sen kommer ner, får jag ett sånt blodsockerfall, eller vad det är! Håller på att svimma o känner hur förgen i ansiktet försvinner, tar mej till skafferiet o får tag på 2 godisbitar. Sen mår jag illa istället. Men kommer på benen o kommer iväg.

När jag kört rundan kanske 30min börjar jag känna mej lustig i hela kroppen, matt o mår illa till o från. Men håller i o försöker undvika den känslan. Men det blir bara värre o värre, vid halv 3 börjar känslen i benen försvinna, armar är jätte matta o händerna skakar. Börjar då bli lite rädd men hoppas på att det går över. Det gör det inte! Så vid 3 ringer jag jouren o berättar läget. Men som jag visste e de inte lätt att få tag på nån som kan köra vid den tidpunkten. Säger att jag ska försöka hålla ut lite till!!!! 4 ringer jag igen o säger att detta inte går!!! Jag kommer inte att fixa rundan :( Stackars A får köra ner o fortsätta min runda. Ringer sen G o berättar hur det är. Han säger att han kan kanske köra den istället, eftersom han vet precis vilka lådor jag tatt o så, han har ju kärt den tidigare!!! Så ringer jouren igen o A slipper köra!
Efter där blir jag tvungen att stanna bilen o kliva ur en stund. Allt bara snurrar o de känns som att benen inte orkar bära, hoppar in i bilen igen i kör sakta o försiktigt mot Tingsryd med en stor besvikelse att jag inte fixade rundan :(
Mötte upp G o lastade över tidningarna i hans bil, stackarn undrade om inte tidningarna var slut snart! Jag hade säkert en 350-400 kvar!!! Men tusen tack till dej G för att du ställde upp!!!
Han sa oxå att han tror att jag e helt utbränd. Jag har tydligen en del tecken på de, så jag sitter o googlar om jag hittar några symptom som passar in på mej!!! Men jag har ju vatt ledig, men tydligen räckte kanske inte de :( Så nu vet jag inte vad jag ska göra!!!
Bara tanken på att vara utbränd gjorde att tårarna kom sen när jag körde hem från Tingsryd :(
Åhhh, j*vla skit säger jag bara!!!!!

Skriv ett svar