Add Comment Register

Bäääää

torsdag 30 maj 2013 kl 20:06

Kommit fram till att jag tillbringat nästan 6timmar i bil idag…
Lämna barn på dagis, hem o lämna Ronja hos mamma. Veterinären med Chubby i Älmhult, till Linneryd o låna släp, hem till mamma igen, ner till Mjällby o hämta får o SEN hem igen… Vet faktiskt inte hur många mil de blivit, en del iallafall 😉

Hur gick de då hos veterinären?  Mycke bättre än sist. Här gjordes oxå en röntgen,  dock sövdes han inte utan stod på baktassarna o upp med framtassarna på bordet. Han kom fram till att bentumör kunde vi nog helt utesluta. Kände hur jag fick en ren lättnad. Han sa att det var en rejäl inflammation han hade,  fast i de ”mjuka” delarna. Den mörka fläcken som är på skelettet trodde han mer var en bencysta. Som den såg ut nu gjorde man inget åt de men skulle den förändras så borrade man bort den o sen fick skelettet växa ut igen. Så nu ska han äta smärtstillande ytterligare 3v o hoppas på att inflammationen läcker.

Efter vi ätit middag hos mamma o pappa körde vi till Mjällby o hämtade hem våra får. 2 tackor på 15månader o 2 tacklamm på 3 månader:) Johan har redan tröttnat på de för de har redan vatt utanför hagen 2, 5 gång. Så vi får se hur många som e kvar i hagen imorgon bitti!
Jag har tatt mej friheten att döpa ett av lammen till Knorran, för hon har som en liten knorr längst ut på svansen. De andra tre får vi väl se o hitta några namn till med :)

image

Skriv ett svar