Add Comment Register

Dag 1

onsdag 13 november 2013 kl 18:02

Idag drar jag igång på riktigt på min resa mot en smalare kropp o en piggare o gladare mamma/fru :)
Allt känns så himla bra o roligt. Känner mej glad o piggare i kroppen. Inte alls lika trött som jag brukar.
Kan ju ha o göra med att jag rör på mej mer.
Tog en runda med barnen o cykelvagnen innan o jösses vad de är tunga, framförallt i uppförsbackarna :)

image

Hade cyklat ca 2,5 km o va på hemväg. Tog kurvan in på grusvägen igen o duns. Fästet till vagnen gick sönder så de va bara att ställa cykel o vagn vid sidan :(

image

Tur va så fick vi lift av nyinflyttade grannen på andra sidan asfaltsvägen :)
Så de tackar jag för. Hade vatt sådär kul o burit Ronja i bilstol onde andra två gåendes lite mer än 2km.

Lagom tills de blev mörkt gick jag o Ronja en runda. Fattar inte att jag vågade gå själv egentligen för jag e så himla mörkrädd …
image

Men försökte o inte tänka på att de kan finnas vildsvin i skogarna…. Men sen när jag blev lite mer lagom rädd vände jag o gick hemåt. Efter en bit ser jag något som lyser i mörkret.

image

Tänker att de e nog M skylten där på backen som reflexteras av pannlampan. Men borde den inte vara blå/vit o inte mer gult??? Kommer fram till att de måste vara ett djur eftersom de förflyttar sej. Börjar känna panik o tänker att de e säkert ett otäckt vildsvin som kommer att jaga efter mej. Ögonen kommer mot mej o sen hör jag hur de mjauar… Puuuhhhh de e bara Måns som följt efter när jag gick. Vilken lättnad :) Kände mej faktiskt lite tryggare på vägen hem med sällskap av Måns o Findus (som var en liten bit längre fram)…. Ja de e bara katter men ändå kändes de lite bättre :)

Så jag tycker ändå min dag har gått fin fint :)

Skriv ett svar