Add Comment Register

Dag 15-Mina drömmar

måndag 15 augusti 2011 kl 18:38

Dag 15 – Mina drömmar

Ja jag har som många lite drömmar :) En av mina drömmar som jag haft länge länge, är att få äga en Cadillac-59. En bil som jag har velat ha sen liten. Får hoppas på att de är en dröm som en dag blir sann :)

1959-Cadillac-Eldorado-1024

Jag hade oxå velat gå som hemmafru, vara hemma med barnen om dagarna istället för att jobba. Se mej inte som lat eller missförstå. Men jag hade tyckt det varit så himla kul att få vara hemma med mina barn, som de var förr. Men nu är det inte som förr utan nu är det nutid o då funkar inte det :(

Vem hade inte heller velat vinna några miljoner? Hade då betalat av skulder o renoverat upp huset. Sen hade jag nästan varit nöjd :)
Hade oxå velat ha ett nybyggt 1plans hus.

Man vill så mycket o har såna drömmar. Får väl se om det är något som kan tänkas slå in :) Men får jag bara vara med min familj så är jag glad :)

En dröm är oxå att ha 5 barn. Älskar verkligen barn och man får så mycket tillbaks av de <3. Vi får se om det blir fler eller inte :) Är väl kanske ingen dröm egentligen? Blir det, så blir det :)

Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Skriv ett svar