Add Comment Register

Dag 19-Detta ångrar jag

söndag 21 augusti 2011 kl 11:34

Dag 19 – Detta ångrar jag

Vet inte om jag har nåt direkt som jag ångar. Men skulle de nu vara nåt, så e de att jag ångrar att jag aldrig bodde själv innan jag flyttade ihop med Johan. Ibland kan det kännas så, att de hade vatt skönt o lite kul att fått prova på att fått bo själv efter det att man flyttade hemifrån!!!! Men nu blev det ju inte så, utan vi flyttade ihop direkt :) Men vi har det bra som vi har det nu ändå :)

Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Skriv ett svar