Add Comment Register

Dag 21-Mina dåliga sidor

söndag 21 augusti 2011 kl 11:43

Dag 21 – Mina dåliga sidor

En av mina dåliga sidor är att jag har inte så långt tålamod alltid :( Lite jobbigt nu när Wilma är i lite trotsålder och Natralie lite klårfingrig :) En dålig sida, eller vad man nu ska kalla det så har jag lite dåligt minne. Kan lova saker som jag sen glömmer bort att jag lovat. Inte alls kul :(
Har säkert fler dåliga sidor som andra anser att jag har…Säg gärna till isåfall så jag kanske kan ändra mej till det bättre :)

Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Skriv ett svar