Add Comment Register

Doktorn!

fredag 30 mars 2012 kl 20:23

Liftade med Johan in till K-hamn idag, han skulle till tandläkaren vid 10, så jag tänkte att jag kunde gå på drop in på Samariten. Man får ju tänka lite ekonomiskt när man bor som vi gör!!!
Satt nog o väntade på min tur i 35-40min. Kom in o sa hur det var för att sen få en bokad tid, halv 2….. Suck!!! Då var klockan runt 11. Så vi bestämde oss för att vänta. Gjorde ärende på banken o på Telia o sen en lunch innan jag skulle till doktorn!!!

Kom dit o fick berätta igen!!! Han trodde inte att jag var utbränd iallafall, han tyckte jag var för pigg o glad för det?! Alltid något, men jag försöker hålla humöret uppe iallafall :)
Sen fick jag lämna 4 rör blod, de skulle tydligen ta en massa olika prover. Så jag ”hoppas” att de hittar något, för det är ju nåt som inte stämmer iallafall!!! Ska lämna ett urinprov på måndag morgon oxå! Lämnade ett idag som tydligen visade lite mycket äggvita eller va de var!!!!
Men jag blev sjukskriven nu denna kommande veckan. Verkar nog rätt vettigt iallafall!!! Vara hemma med barnen o bara ta det lugnt o vila upp mej :) Kanske de ska på dagis på torsdag eftersom de ska ha påskfest då!!!

 

 

Imån åker vi till Ullared :) Hoppas att vi hittar några fynd, hade gjort en shoppinglista, som tyvärr är i min överkörda iPhone tillsammans med bokningsnr! Grattis Madde!!!!

Nu ska jag massera min älskade man (som jag lovade tidigare idag, o han har inte glömt det) innan jag ska skriva ner en ”att-göra-innan-vi-åker-imån-lista”
Så godnatt på er o trevlig helg :)

Skriv ett svar