Add Comment Register

Doktorn!

torsdag 8 mars 2012 kl 16:21

Idag har jag blvit färdig till att masa mej till läkaren :) Åkte så jag var där vid ca13.25, kom in vid typ 13.45!! Ropades upp av en kvinnlig sköterska/läkare. O de var hon som skulle undersöka mej lite, yes inte en mannlig. Inte för att det har nån större betydelse kanske, men ser hällre att det är en kvinnlig som kollar mina bröst o ev klämmer än en manlig. Hon sa att de såg bra ut o var jämna osv. Vi får se vad doktorn tror, sa hon sen!!! Tyvärr har jag ingen kvinnlig läkare här…. Jaha, slapp inte den manlige läkaren ändå!!!
   Men han var ändå rätt trevlig tycker jag, isläning!!! Fick ta av mej tröjan så han kände o kollade. Kändes väl sådär. Men men…Vad gör man???
Han kunde inte se eller känna något ovanligt. Ingen knöll, tumör eller inflamation. Han visste inte riktigt vad det berodde på. Men det fanns två troliga alternativ. antingen var det högt med hormoner, så de var de som gjorde att de värkte lite. Eller började jag producera mjölk?! Jaha….Känns ju lite sisådär!!! Vet faktiskt itne vad jag jag ska söga, för gravid är jag inte iallafall!!!
Vi skulle avvakta o se hur det var under o efter min nästa menstruation, så de e väl bara till att vänta o se!!! Annars var det att ev börja med något preventivmedel som pstav eller ppiller för att få de hormonerna i jämn nivå?! Jajaj, nu har jag vatt dä o klokare blev jag inte för det!!! Men det var ingen tumör eller något annat allvarligt iallafall. O de e ju bra :)

Skriv ett svar