Add Comment Register

En dag på lekplatsen!!

söndag 11 mars 2012 kl 16:38

Vilken underbar söndag det är idag måste jag säga :) Blev inte till Olofströms lekplats, utan Surbrunnsparken i Karlshamn. Det blev så eftersom vi hämtade en säng till Natalie inne i Karlshamn o skulle handla. Så det blev 3 flugor i samma smäll idag :) Helt enderbart väder idag för att vara på lekplatsen. Kunde iofs vatt lite varmare, meeen man kan ju inte få allt :)
Här kommer några av bilderna från lekplatsen. O Jennie anslöt sej oxå :)

Pappa o Natalie på gungbrädan!!
Pappa o Natalie på gungbrädan!!

 

 

Wilma åker rutschkana!
Wilma åker rutschkana!

 

 

Tur pappa var vid Natalies sida, för det var lite läskigt första gången!
Tur pappa var vid Natalies sida, för det var lite läskigt första gången!

 

 

Jag o Natalie åkte MÅÅÅNGA gånger :)
Jag o Natalie åkte MÅÅÅNGA gånger :)

 

 

Fika tajm...
Fika tajm...

 

 

Gungeligung
Gungeligung

 

 

Tror faktiskt att JAG hade roligast där :)
Tror faktiskt att JAG hade roligast där :)

 

 

 

 

Efter stan 2 timmar på lekplatsen åkte vi till City Gross o handlade lite o efter det åkte vi o hämtade sängen som vi köpt till Natalie, en växasäng :) Tycker att hon böejar bli stor för spjälsängen, fast någon av de sover ju inte i sina egna sänger utan mellan mej o Johan!!! Men de kanske börjar sova i sina sängar snart så småningom :)

 

 

Sen hem till mamma o pappa en snabbis för att hämta instruktionsboken till symaskinen!!! Så när vi ätit tänkte jag att jag skulle upp o sy lite :)
När vi kom hem sen så cyklade jag o Wilma en runda med Chubby. Givetvis tog jag en runda med en del uppförsbackar….Hmmm, har verkligen ingen kåndis kan jag lova :( Det var riktigt flås i backarna…heheh…

Skriv ett svar