Add Comment Register

Frånvarande!!

tisdag 13 september 2011 kl 20:13

Ja, som ni märkt har jag inte bloggat på väääldigt länge :( Nej, de har inte hänt mej något, jag har bara inte haft ork eller tid att riktigt skriva här :( Men har ändå saknat det lite!!!
Så, vad har då hänt på dessa dagar??? Inget nämnvärt direkt!! Dagarna de går o flyter på som vanligt. Jag jobbar, sover, jobbar o sover…Typ!!!

Inatt pratade jag med 2 jobbarkompisar om det, hur trött jag är på detta nu!!! Att jag inte orkar mer o säker annat. De höll med mej o tyckte jag skulle följa min känsla, innan jag ev går in i väggen eller nåt!!! De vill jag inte!!! När jag sen kom hem imorse ringde Ingela från kontoret o frågade om jag skulle sluta!!! Sprids det fort eller??? Men skänt att man inte behövde ringa henne sen o säga de, utan att hon mer ”visste”. Men jag sa som det var, att det inte funkar längre osv. Så nu har jag ett slutdatum :) Hoppas jag, man vet ju inte trots allt!!!! Så jag ska jobba tom 31/10. Sen blir jag nog arbetslös, men ska se o söka en utbildning, troligtvis yrkesförar utbildning så jag kan få köra lite lastbil o så sen, onej, de kommer inte att bli att jag ska ligga iväg eller köra natt. Nej, de kommer att bli dagtid o på ”hemmaplan”. Eller blir det nåt helt annat!!! Vi får se!!!

Så de e väl de enda som ”hänt” här hemma!!!

Hoppas allt e bra med er <3

Skriv ett svar