Add Comment Register

Fredag!!

fredag 22 juli 2011 kl 18:12

Kan ju börja med o säga att denna fredan inte alls blivit som jag tänkt mej :( Har inte sovit många timmar o det har resulterat väldigt dåligt humör!!! Johan tyckte att jag skulle gå o lägga mej, o de ska jag snart göra oxå tänkte jag!! Ska bara blogga av mej lite först:)

Det som jag gjort idag är: plockat undan, CrossTrainat, gjort tårtor!! Det som är kvar är: Dammsuga, ställa iordning bord och stolar och plocka undan (barnen har dratt fram leksakerna igen) känns helt meningslöst att plocka, gör ju inget annat känns det som!!!

Till middag idag blev det fläskfilé med egna odlade potatisar :) Kunde vatt godare om jag inte hade bränt potatisen. Ja, du läste rätt. Jag brände potatisen!!! Suck!!!

SAM_1604

Efter middan så diskade Johan, o jag gick ner till utedasset o sopade av golv o väggar, satte dit toalettrullehållaren, la dit några dasstidningar, så nu e de lite ”hemtrevligt” att sitta där nere o dingla med benen :)

Nu har jag precis färdat tårtorna, eller färdat har jag inte heller gjort, men im¨n ska de bara på me lite grädde o bär sen e de klara :) Johan klipper gräset ute med Natalie i ryggselen :)

SAM_1606

SAM_1607

 

Sådär, nu ska jag bara gå ut o ta mej en liten snabbdusch sen ska jag gå o lägga mej!! Ska ju köra rundan på 16mil aldeles själv inatt, hoppas att det går bra o att jag inte kör vilse!!! Tur de finns radio att lyssna på iallfall:)

Natti natti

Skriv ett svar