Add Comment Register

Fredag!!

fredag 27 januari 2012 kl 13:49

Äntligen frdag, eller ja, tycker veckan gått fort :)
Inatt gick det faktiskt mycket bättre att köra den nya rundan, kändes inte lika rörigt o så…Men de e mycke tack vare att Göran suttit största delen av gårdagen o fyllt i budlistan, var jag ska svänga, vända osv. Tycker han borde få betalt för de, Så jätte tack för de Göran, nu ska jag nog hitta själv imån iallafall :) Tack vare att jag läste efter budlistan så gick det inte så fort, var klara vid 7 idag, men nu vet jag hur rundan går iallafall!!! Alltid något :) Nu återstår det att se hur det går inatt…..

Johan har en ledig dag idag :) Jag hade tänkt att vi, hela familjen, skulle åkt in en runda till K-hamn. Men inte då :( Johan vill inte ställa upp med att åka in p gå i några affärer med mej :( Tycker de e synd, när jag ställer upp o bor här lite halvt mot min vilja emellanåt…Men men….Man kan väl inte få allt????
Iallafall, Johan har vatt ute o skottat så tidningsbudet kommer fram med vår tidning imån bitti, vi bor ju så pass att vi bara får morgontidning lördagar, övriga dagar kommer den med posten :(
Sen har han gått en runda med barnen, så Natalie har nog förhoppningsvis somnat i vagnen nu :) Jag har passat på att plocka undan o dammsugat. Hur länge de nu varar?! Men för tillfället så ser det fint ut iallafall :) Har även satt igång en maskin tvätt, så tvättkorgen är tom sånär på ett 5tal plagg längst ner i bottnen :)

Nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli 13.40, då ska jag nämligen åka o hämta Bea o Elin, sen blir det en runda in till K-hamn. Lämna några böcker på biblioteket, ordna present till mamma, sen ville jag en runda till VeroModa som har utförsäljning på höst och vinterkläder med 70-80% rabatt, så kanske man kan hitta något för en vettig peng. Är i behov av byxor, mina är så sletna att det börjar bli håll på de :( Så jag har väl kanske 1 eller 2 par helt hela…Så vi får väl se, egentligen har jag inte pengar till de, men vill ju inte gå som en luffare heller direkt :(

Skriv ett svar