Add Comment Register

Glad :D

torsdag 27 mars 2014 kl 20:41

Idag e jag glad…. mer än vanligt 😀
För det första så är månadens jobbigaste natt över. Den natten då det utöver de vanliga tidningarna, även kommer Mera Tingsryd o Magazinet. Så antingen SMP o Magazinet eller Mera Tingsryd o Magazinet! Så inatt har jag delat ut runt 1000 tidningar istället för mina runt 300.

image

Efter lite skönhetssömn?? blev de o hämta barnen på dagis o på hemväg plockade vi upp Angelina :)
Så flickorna har lekt glatt med marsvinen hela dagen i stort sett :)

Vatt på husvisni g med idag. O blev så kär i huset. Hade inte räknat med att de skulle vara så fint som de faktiskt var :)
Några bilder

image

image

image

Efter husvisningen åkte Johan på en arbetsintervju. O vet du?? Han fixk jobbet. Så himla glad för det. Så han ska börja lite lätt nästa fredag :)
Vad ska man säga mer? Jo att de ska bli riktigt skönt att slippa den ständiga klumpen i magen i slutet av månaderna :)
Så nu finns det hopp om att vi kan åka ”Villes båt” till sommaren. Det är de barnen önskar mest o åka med husvagnen me då förstås :)

Blev dock lite besviken på Johan. Han har slutat snusa nu sedan 2 veckor. O nu eftersom han fick jobbet var han tvungen att fira det genom att köpa en dosa snus. Lite onödigt tycker jag :(

Men nu ska jag lägga mej o sova. Sista jobbenatten för denna veckan. Imorgon står det en massa på schemat. Så vet inte om jag hinner allt :/ Meb får hoppas på det :)

Skriv ett svar